Tuesday, October 23, 2012

2 and a 1/2

Assalammualaikum.

Alhamdulillah. Telah berlalu 2 tahun setengah sejak aku memulakan degree dekat Universiti Teknikal Malaysia Melaka ni. Sekarang, aku berada di tahun akhir. Begitu pantas masa berlalu. Pejam celik, pejam celik. Tak terasa tinggal satu semester dan 6 bulan praktikal aku akan menamatkan pengajian di sini.

Bagi aku, berada Universiti ini tak begitu banyak memori indah yang berlaku. Sebab, terlalu banyak kesilapan dan kesalahan yang aku lakukan. Tapi, aku tak kan menyesal dengan keputusan yang telah aku buat kerana perkara itu juga membuatkan aku matang sekarang. Banyak perkara yang telah memberi pengajaran kepada diri ini.

Semoga tahun akhir ini, tak kan berlaku lagi seperti mana semester-semester yang lepas. Insyaallah :)

Monday, June 18, 2012

Setelah Sekian Lama

Assalammualaikum..

Yeah..setelah sekian lama tak berblogging..
Akhirnya, hari ni terdetik hati nak menaip semula..
Kat domain baru pun tak ber"update" jugak..
Disebabkan penyakit yang bernama..

 MALAS

Semester 4 aku pun da nak abiz da ne..haha..
Tengah berfinal exam plak..
Ada lagi 3 paper to go..esok ada 1 paper..


Gud luck to me :)

Friday, March 9, 2012

End Means Start of Something New

Assalammualaikum..

Dengan sukacita, mungkin juga dengan dukacitanya.
aku nak bagitau.
bahawa blog ini mungkin akan terbiar begitu sahaja.
tak tau la samada aku akan update lagi atau tidak blog ini.

Setelah setahun berblogging, mungkin sudah tiba masanya.
untuk memulakan sesuatu yang baru. ahaks~

What I am trying to say is ..........................
Well, lets picture do the talking.. :)

.
.
.
.
.
.
.
 


Peace =)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...