Monday, January 24, 2011

hari yg bahagia~

"saat yang bahagia datang sekejap saja"

hahahaha...
bukan apa saja nk nyanyi lagu tu sebab bahagia sangat hari nie..hihi..
sebab lecture untuk hari isnin banyak yang cancel..
maka, tinggal dua jam jew la kelas yang ada..
tapi yang tak best nya tu, aku bangun awal,,huhu..semangat nak datang hadiri kelas..
bangun setelah di kejut kan oleh si dia..heehe..
kecewa jgk la..bgon awal nak g ke kelas tapi kebanyakan kelas cancel..
kenapa la time aku malas nak g ke kelas, kelas tak cancel...
pastu nanti, mesti nak kena ganti..huhuh...
tak suka nya...

dah masuk minggu ke-4 kuliah...setakat ney assignment tak da lagi la...


yang banyak homework jew la..huhu...
itu pun malas aku nak buat..huhu...
apa la nak jadi ngan aku ney,,
papa pon sampai sini jak la...banyak keja nak buat...
wish u all good luck..heh

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...