Wednesday, March 2, 2011

Merepek.Di.Pagi.Buta.

Assalamualaikum..
huh..lama jugak aku tak update blog..
sebab, takda idea and minggu lalu..broadband da sampai limit + tak bayar lagi..hoho..
sekarang ini, ok da kot..mungkin abah aku da bayar kan..hehe..
(thanx abah)



sebenarnya, aku menunggu balasan surat daripada Cik Siti..
tapi, takda lagi..so, takpe la..
mungkin beliau takda idea nak balas lagipun,
dia busy dengan nak apply U mana, ambil kos apa, da la dia keje kan,pastu..lappy dia ada masalah lak..hoho..



aku tak banyak benda nak cerita..
saje nak update blog..kesian aku tengok..kosong jew..hoho..
2minggu ini, busy dengan exam midterm..huhu..
busy study la kononnya..
study last minute..hadoi..dari dulu sampai sekarang camtu..
tak pandai berubah gak..adei..
tough week jugak la katakan..huuhu..



owh..iya..tadi aku da dapat love letter dari lecture aku..
haa,nak membalasnya ney yang payah..nak bagi alasan apa ekk?
(love letter = warning letter.. =p)
ada idea tak??haha..
nak buat jujur la..macam kawan aku buat sem lepas..
dia ponteng kelas sebab terpengaruh dengan rakan sebaya dan malas..haha..
memang mantap la surat dia..
paling jujur..haha..



pastu, masalah aku..
lepas satu, datang lagi satu..adei..
baru jew nak bergembira..tapi, ada lagi masalah yang timbul..
haissh..penat la aku macam ini..huhu
tapi, apa-apa pun..study lagi penting buat masa sekarang ini,,
masalah pasal perasaan tuu, kita tolak tepi dulu..
apa nak jadi..jadi la..aku tak kesah da..
sebab aku yang buat keputusan ini..so, tak perlu la nak regret apa-apa lagi..
ikut jew flow hidup aku sekarang..hoho..



hurmm..setakat ini jew kot..
aku pun tak tau nak merepek apa sekarang ini..
sekarang da lewat..
jam kat laptop menunjukkan pukul 2:31 a.m
besok ada kelas pukul 8 a.m..
tito dulu la yah..
(have a nice day)




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...