Tuesday, April 5, 2011

Quiz.Presentation.Assignment.Labtest.FinalYearExam.And.Finally~

Assalamualaikum..
wahh,
pejam celik, pejam celik..
da masuk bulan April..huhu..
cepat sungguh masa ini berlalu kan..huhu..
tak terasa..da abis sekolah menengah da abis matrikulasi..
tak terasa jugak da abis satu sem kat U ney..
dan tak lama lagi sem tahun ney pon abiz jugak..huhu..



buka sem baru nanti..da jadi tahun dua da aku..wow..
ada lagi 5sem baru la tamat pengajian kat sini..huhu...
tak lama lagi tuu..huhuh..



bulan ney...busy la sangat2..(konon la..hhaha)
busy dengan assignment, labtest, quiz..huhu..
damn..!
lecture semua da  habis..tinggal benda-benda ney jew tak abis buat lagi..huhu..
tak suka nye...ingat bila da abis lecture tu,,
da lepas la beban nak bangun pagi pegi ke kelas..
nak hadir kelas lecture yang membosankan + mengantuk..hahahah..



tapi apa-apa pun..harap semua berjalan dengan lancar..
buat entry ney buat aku teringat semua kerja-kerja tersebut...
arghhh...
stress nya..hahha..



bila semua assignment, labtest, presentation, quiz da abis..
final year exam plak akan menjelang...adei..
kena study betul-betul ney..hoho..(rupanya ada study salah-salah)
pointer sem lepas pun tak berapa nak baik jugak..huhu...sedey...
harap sem ney tak turun la..doa kan aku yerr..huhu..



disebalik semua keperitan dan kepayahan yang kitorang akan lalui sebagai budak U tahun ini..
akan di balas setelah abis exam nanti..hoho..
kenapa...?
budak-budak U dan budak-budak yang nak masuk U jew tau benda ney...haha..
mungkin bagi budak-budak U perkara ini adalah perkara yang paling mengembirakan..
tapi tidak bagi budak-budak yang nak masuk U..(aishh...aku da pening taip budak-budak U dengan budak-budak nak masuk U...budak la sangat..hoho)



sebab kitorang akan ada cuti summer breakk..yeahh!..
first time Malaysia ada summer breakk..hoohoo..
selama 4bulan kitorang cuti..hoho..
tapi, untuk tahun ney jewla cuti 4bulan...next year..macam besa 2bulan jew..hoho..
kesian budak-budak yang nak masuk U..
tak dapat rasa cuti 4 bulan..hahha..



dorang rasa tak sabar nak masuk U adalah..
tapi tak payah la korang nak excited masuk U ney..hoho..
kita tengok macam mana moral korang selepas 2-3minggu masuk U..haha..



okay la...hari da nak siang...
so, aku end kan entry ney kat sini..


__THE END__



P.S.__: sesiapa yang merasakan aku sengal maafkan aku...hahaha.. =p




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...