Friday, May 6, 2011

Akhir Sem~~

Assalamualaikum..
lama tak update blog...huhu..
takda masa nak update blog disebabkan dengan busy sangat dengan assignment dan segala bentuk tugasan lagi la...huhu..
focus la konon nya...cewah!! hahah...



apa-apa pun...hari ney paper terakhir...
untuk subjek killer..mungkin akan menyebabkan pointer untuk sem ney agak tak berapa nak ok..
tak suka subjek ney..sebab aku tak paham sangat..
subjek OPERATING SYSTEM...
patut subjek ney buat awal-awal...
bila da jadi last paper ... macam berserah jewla dengan apa yang ada..hahaha...
mood nak cuti tu da datang da...hati, jiwa dan minda...bukan lagi kat dewan peperiksaan..
tapi kat kampung halaman...hahah...



suda la cuti nanti 4 bulan... lama seyhh...
boleh buat macam-macam...hoho...tapi bagi aku,,,
nak kerja part time la... boleh tambah income untuk sem depan lak...heho...
sampai sini jewla...rasa nya elok la kalau aku pegi sambung study...huuhuh

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...