Tuesday, June 28, 2011

Ada yang nak di share~

Assalammualaikum..

semalam da dapat follower 200+..
buat entry pasal tu..
wow, banyak mendapat sambutan..
ucap tahniah la..suruh keep on blogging la..
tapi ucapan tahniah la banyak..
komen kat entry tu pun banyak jugak..
kalau begitu, hari-hari la aku buat entry begitu..hahahah!

masuk topik hari ney..
ada benda nak share..gambar jew pon..hoho..
da ready ka ney nak tengok..hahaha!

 
tadaaa!
surprise tak?haha..
focus kan pada orang yang paling tinggi dan pendek tu..okay..
2ekor mamat tu tak penting..walaupun hensem..<hahaha>
waktu kejadian, tahun lalu..
baru sampai kat Melaka Sentral time ney dari LCCT..
jumpa lak dengan orang paling tinggi dan pendek yang berasal dari Pakistan..
amik gambar dengan dorang..bayar RM5 oww..
ok tu jewla..sebagai pembuka untuk hari ini..hehe..

Salam^^

19 comments:

echaRierie said...

waaaa..jeles..mau jgk..hahaha..

cik aisha said...

wah....pendeknye disisi yg paling belakang dan tinginya disisi yg paling depan...:)

EiZaRaZiErYa said...

pengapit die~ sama tinggi lah an~ kuang3 >_<

anamizu said...

yang pengapit tu lg boleh masuk world rekod "sama tiggi" hak3










lots of luv:
DIARY-KECILKU

syarifahsidrus said...

untunglaa dapat ambil gambar..hhee

Mohd Izzar said...

echaRierie: ba, pegi la cari dorg di pakistan sana..haha..

cik aisha: erk? sisi belakang? sisi depan?

EiZaRaZiErYa: sama ke?=.="

anamizu: xda apa yg bole d bangga kn di situ...huhu

Mohd Izzar said...

syarifahsidrus: untung ke? besa jak pon..heeh^^

kjaharun said...

tinggi nyaaaa.....
wahhh kene bayar??

cheqhaizan said...

tingginya...huhu..hai jln2 kat blog wak & follow..jom jalan2 kat blog saya..
http://roseatelife-cheqhaizan.blogspot.com/

missh chiorika said...

woaaa . tingginya !

Mohd Izzar said...

kjaharun: a'ah...huhu

cheqhaizan: orait^^

missh chiorika: tau xpe..

Syuxer said...

perghhh rm5 dorang paw isk isk..

anyway..tingginya dia,,dua kali ganda body yang dok sebelah dia..hehehe

Mohd Izzar said...

hahah..yela..xpela..
mgkin dorg nk guna duit tu nk tolong org pakistan..time tu kn pakistan di landa banjir klu tak silap la..

foll0w ana.. ;) said...

pendeknyer kau..weh.. haih

foll0w ana.. ;) said...

pendeknyer kau..weh.. haih

Mohd Izzar said...

macam la ko tinggi..huhuh

foll0w ana.. ;) said...

hahahaha...aku tinggi ape..

amir aizat said...

fuyyoh tingginya, eh ad jugak ygrendahnye.hehe

Mohd Izzar said...

foll0w ana.. ;) : yeke..tinggi? bpe cm?haha

amir aizat : owh..mesti la ada..hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...