Thursday, June 2, 2011

Adinda Evans a.k.a Daten Milano #update

As-salam..


lol..berita hot malam ney..ahaha..
aku saje jew nak bagi dia popular..(and bagi popular blog aku..wakakaka)
korang tau tak sape ney..?
jom usha blog dya..haha..


tapi, apa-apa pun kita doa kan jew la..
supaya dia berubah ekk..


blog dya klik sini <----- link ke blog ke dia...


nak jadi fan dya sini
update 2 jun 2011 ::  4.45 a.m 3000 people like this


kalau search kat google ble jumpa 494 000 results..
jeles aku tengok dya femes..hahah..


update 3 jun 2011 :: untuk pengetahuan..hari ne birthday dia...itu yang dia bagitau kat blog dia la...
entry dia yg hot tu..da dia delete..alhamdulillah..tapi, tiada sedikit penyesalan dari dia pun..apa-apa pun semoga dia dapat hidayah..sebab dia masih muda lagi..baru 14 tahun beb..
fan page dia pon, dia da block dari orang post kat situ..tak best sungguh..tak dapat aku nak menyibuk..hakhak..


satu lagi...aku jeles.. follower di blog dia mula-mula 200++ cuba korang cek sekarang..haha..


P.S. ___ : Aku pun nak buat entry hot macam tu la...hahahah...

7 comments:

CinoiLavigne said...

Budak ni jadi trending juga di TWITTER. ntah apa2 jak.

Mohd Izzar Abu Bakar said...

tau xpe..aku pn ada tgk jgk..huhuh..
skg..dy da delete entry tu..

cooler_malaysia said...

skarang dah 17000 da yg like tuh.. gile lar.... follow me back ya..

cooler_malaysia said...

lupe nak kasi url.. hehe http://coolermalaysia.blogspot.com

NISA NASI said...

mna shoutbox ko?aku nk kentut kt situ

qeen.3c said...

kejap je budak ni dah hot.

Mohd Izzar said...

hhaha...yalar...
da dia delete fan page dia tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...