Saturday, June 25, 2011

Day 12 : A famous person you've been compared to

Assalammualaikum..

Yes, it is been two days I do not write..
about this challenge..haha..
well, I have my own reason not to do
thoose two challenge..
which is Day 10 : Your family..
my reason is, I dont know what to talk about..
plus, I dont have picture of my mom and dad..
ada tu adala..tapi, gambar 4R jak la..
handphone takda kamera mau ambik gambar tu..haha..
lagipon, aku suda publish gambar abang & adik aku..

Day 11 : Google the meaning of your name..
I think this is silly question.. =.="
already know what the result..hahaha..
kalau aku yang salah faham soalan tu..
tolong betul kan..hehe..



yes..kita masuk soalan untuk hari ini..hehe..
dulu time sekolah menengah..


Mawi..=.="
sebab, sekolah menengah kan..
aku botak ..
lepas tu kan dia tengah hot kat akademi fantasia..
tapi, pliss la tolong~~
Mawi yang macam aku time tu..hahha..

2nd artis jugak..
makcik aku selalu cakap..
aku sama macam sorang artis..
asal aku balik kampung jew..mesti
dia akan cakap...

aku macam Zed Zaidi..
aku fikir..tang mana aku sama dengan dia ney.. =.="
kalau aku tengok..hensem lagi aku dari dia ney..hahaha..

3rd..
sepupu aku plak..
baru-baru ney cakap aku 
macam artis ney plak...
yaa..Jeehan Miskin.. =.="
sekali lagi aku berfikir..
part mana plak aku sama dengan dia ney..haishh..
tak suka betul aku..

so, aku merayu la dengan artis-artis ney..
jangan la nak menumpang populariti aku...hahaha..
aku tau la aku hensem..
andai kata dorang ney tak popular..atau bukan artis..
lepas tu, kawan aku kat sekolah dulu..makcik aku..
and sepupu aku tu..bila jumpa dorang..
mesti dorang akan cakap.. "Eh, mukak ko sama dengan Mohd Izzar!"
wakakakaka~~


P.S.___: ahahahha..giler perasan aku..harap korang semua tak muntah baca benda ney..^^

13 comments:

EiZaRaZiErYa said...

ahahaha...untunglah muke artis~ ehehe...zie pon same kot...ermm..xpe2...nanti zie wat entry pasal nie pulak~ ehehe.. =P

syarifahsidrus said...

amboii..untunglaaa boleh femes..haha

Amiirah-Cassan said...

perasan wok , hahaha aku pon mo ikut zie buat ! hehehe mo ikut2 c izzar perasan ! hehe

Mohd Izzar said...

ahhaha..alamak..
bukan salu jgk mo perasan ney..hahah!

zarulfarhana said...

mai nk tgk...sama ka

Mohd Izzar said...

haha..tgk la~~

Amiirah-Cassan said...

kekeke bukan selalu, hari2 , haha

Mohd Izzar said...

=.="

foll0w ana.. ;) said...

cube post muke sendiri bia ana yg cr tang mane same.. wakaka

echaRierie said...

amboi..perasan sakan ko r izzar..bha2..ndapa2 bgs jgk berangan tue tp biar mohd izzar tue yg popular dr dorang bha..haha :D

Mohd Izzar said...

follow ana : tgk jew kt about the author tuu..ada muka aku kt situ..hehe^^

echarierie: hahah..yalar plak nya..nti la plak aku popular..haha

redzwanie redzmann said...

alahai statement...hahahhaah
gelak sket perot da nie..hahaha

Mohd Izzar said...

hhhaha..nape tak ble ekk??haha^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...