Sunday, June 19, 2011

Day 6 : My Best Friends

Assalammualaikum..

Aishh...
tajuk challenge hari ney..
my best friend la pulak..hoho..
semalam aku da cerita pasal kawan aku..
and entry-entry yang sebelumnya pun..
aku ada cerita jugak..huhu..
takpela..aku bagi tunjuk gambar dorang jew la..hoho..

zaman mula-mula di Matrikulasi

time nak final exam sem 1 kurang sorang plak

BITM raya

BITM gila gambar =.="

tak pernah jumpa kenal kat FB jadi bestfriend aku..macam mana boleh kenal..itu tak perlu tau..haha..
cerita lama dia..lol^^..sedang menunggu tawaran nak masok ke U

member matrikulasi jugak(baju biru)..tapi, tak sempat nak kenal sangat..kenal kat FB la selebihnya..
study kat Maktab Perguruan Tawau..


P.S.___: A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are.


8 comments:

echaRierie said...

ui..pic si tudung pink menarik perhatian..kekeke ~

Mohd Izzar said...

owh,,yeke...
npe anda plak yg tertarik?

echaRierie said...

kerana ur words di sn tue ya..haha..

Mohd Izzar said...

ooo..abai kan jewla..haaha..

amnie azmira said...

matrikulasi mane??..skrg tunggu u la yerr

Mohd Izzar said...

labuan...eh, xla..sy da kt U da pon..

Tie Ra said...

macam kenal jer cik brtudung pink itu...

Mohd Izzar said...

ko kenal ke? kim salam dgn dia ehh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...