Monday, June 20, 2011

Hari ini..

Assalammualaikum..

semalam..
aku cuba blogwalking untuk capai unique visitor 100 ke atas..
sebelum gerak maen futsal..
alhamdulillah..sampai jugak..walaupun kurang berbanding semalam..
tapi, ok jugak la..

semalam..first time jugak aku rasa..
penat..tak larat..padahal jadi keeper jak pon..
mungkin sebab aku banyak gelak kot..hahah..
pagi ney, badan agak sengal-sengal sikit..adei..

edwin van der sar (Retired Dutchman, Ex-Man Utd)


apa-apa pun hari ini..
misi aku, nak cari kerja part time..hoho..
so, mesti tak dapat da nak duduk
depan laptop blogwalking..arghh..
tak dapat la aku nak kekal kan unique visitor aku tu..
apatah lagi nak update blog..

tapi, takpela..
nak tak nak...aku kena juga
cari kerja part-time..
ada 3 bulan lagi sebelum cuti aku abis..haha,,
bosan jugak kalau duduk rumah jew..
tapi, income tak da..haha..
ingat nak beli kamera dslr..
tapi, dengan melihat keadaan handphone
aku yang agak kritikal saat ini..
mungkin ada baik kalau aku beli handphone dulu..yake?
haha..
tengok la macam mana..hmm..
okay la..nak gerak dulu..
doa kan aku dapat kerja hari ney..hoho..

Sekian
Salam..

4 comments:

amnie azmira said...

semoga lekas dapat keje yerr..kite nie cakap ja nk keje tpi x keje2 pon maless nk cri..mengadap blog jela jwapannya..hihi

echaRierie said...

InsyaAllah..hrp2 dpt keja la r..hehehe..
btw, kalau dpt keja beli lah hp dulu..penting tue..
penting sms awek ko..ngeh3..

Mohd Izzar said...

ahah..terima kasih..
akhirnya, xda rezeki jugak nk dpt kerja..hahah..
soma nk cari kerja permanent jew..huh..
owhh, cik echa..sy xda awek lg..haha

Ibadur Rahman said...

insyaAllah ada rezki tu nnt.. :)
-----
Cara mudah tambah traffic : http://www.jommengaji.net/2011/06/cerita-blog-tingkatkan-traffic-ke.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...