Thursday, June 2, 2011

Jalan-Jalan

Assalammualaikum


petang tadi, aku tak da buat apa sangat..
tapi, rasa sangat down..
nape?
tak perlu la aku nak cerita kan kat sini..
bukan sekarang kot..haha..
mungkin lain kali..
tapi, dalam unsur SATIRA...
tau tak SATIRA tu apa??
tak tau...korang search la sendiri..hahah..


hurmm...
mouse aku nak rosak la..adei..
sedey...tak da duit nak beli mouse baru..
tak biasa aku lau tak da mouse..haha...
mana nak cari duit ney..
ini la masalah nya kalau malas nak cari kerja..
padan muka aku sendiri...aishhh.. =.="



owh..tadi petang, kawan aku ajak pergi turun bandar..
dia amik aku kat rumah..hoho..
jalan agak jammed sebab orang nak masok kerja kan..
jalan-jalan pergi makan kat kedai abc jew..
pastu kitorang tak tau nak pergi mana..
so, kawan aku tu ajak aku maen pool..




ok..
this is the first time aku maen..
sebelum ney ada jugak dia ajak..tapi masa tu,,
bertiga..tapi, tadi..kawan aku sorang tu ada hal..
so, aku maen jewla..
pandai tak pandai belakang cerita..
aku try nak enjoy jew tadi..haha..
try nak lupakan apa yang berlaku dengan aku...dua tiga hari ney..
ney la masalah nya menjadi remaja ney..ahah..(remaja ke??lol)
ada jew masalah kan..hurmm..



main-main pool tu..
ok, aku kalah 3 kali berturut-turut...haha..
biar jewla...
so nak balek tu, dalam pukul 5 petang..
mak aii..
jammed jugak..adoi..
kalau dulu dekat-dekat pukul 6 petang baru la jammed..
sekarang makin terok plak jammed kat tawau ney..adei..


aku balik tu..
harap settle la benda tu..
tapi, tak...
arghh...pasal aku asyik nak ingat jew benda tu..
tak boleh ke kalau aku just..
lupakan macam tu jew??
siapa-siapa ada flash yang buat kan kita lupa tu..
macam dalam cerita..
MAN IN BLACK tu..aku nak..tolong buat dekat aku??
hahahah...



ok la...
da abis aku merepek..
Salam...


P.S. ___ : kita tau dan kita sedar kita luka kan dan sakit kan orang yang ada di depan kita..tapi, kita tak sedar sebenar nya kita jugak telah sakit kan orang yang ada di sekeliling kita..

4 comments:

Lalalilillulu said...

hurmmm saba yerk...

yoes.zents said...

hAAHA- agak2 la jugak... this is not the vampire diaries la kawan.. they can control your mind and make you forgot about somethin'.. you cannot just leave something behind unless u are vampire enough.. !

Mohd Izzar Abu Bakar said...

hahah..orait...thx for ur advises...hahha

Mohd Izzar Abu Bakar said...

*advices

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...