Wednesday, July 13, 2011

55 minit lagi?

Assalammualaikum..

erm..sorry kalau lambat jejak korang..
kat shoutbox aku tu...
busy melawat blog orang..haha..
lepas ney la aku membalas kunjungan korang tu..
sementara tu..aku tengah upload video pertama aku..
setelah di convert pegi swf. dan flv. file..
sebab, kalau aku tak convert video tu..
berat asal dia 1.58GB! amik masa berjam2 jugak nak upload tu..
da convert pegi flv..da jadi 193MB jew..hoho..
tapi,
quality dia, tak beberapa nak memuaskan la..
sebab, nampak dia punya pixel tu..

still processing

mungkin disebabkan aku rakam guna..
handphone jew kan..adei..
nak kena beli video cam kot..hahah~!
kalau tak pun camera dslr..okay gak tu..
baru la puas hati kalau macam tu..hahah

kalau korang pandai..nak mintak tunjuk ajar..hehe..
sudi-sudi la kongsi ilmu tu dengan aku ekk..
peace yaaww~
ok la..bubuy..
nak kongsi itu jew.haha~!

P.S.__: ada lagi 42min baru 57% di upload.. =.="

6 comments:

laskar pelangi said...

selamat menunggu =D

hehehe!

Mohd Izzar said...

tgh tggu...huhuu

laskar pelangi said...

sambil tunggu tu layan dessert la..=D hik3x

Mohd Izzar said...

da xda dessert da....huhuh

amir aizat said...

guna dslr lawa! hehe

Mohd Izzar said...

itu la masalah dia..takda dslr..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...