Wednesday, July 13, 2011

Akhirnya...

Assalammualaikum..

hari ney, hari Rabu ke?
takpela..nanti la aku buat wordless wednesday tu..heheh
hari ney, pukul 8pagi or 9pagi baru aku tidur..
gilerkan..
sebab, excited sangat dengan
software yang baru aku install semalam..
Sony Pro Vegas 9.0..
apa kebendanya tu..
itu adalah software untuk korang edit video..


payah jugak la kerja dia..
2kali un-install, 2kali jugak..aku install balik..
download latest Quicktime Player..
masih tak dapat guna lagi..
buat research di internet..
rupanya, tak boleh guna kalau
Quicktime Player versi 7.66..
download lagi yang versi lama 7.65..

alhamdulillah..dapat jugak diguna..
itulah masalahnya kalau guna software free..haha
bila dapat guna tu..
excited aku mau belajar edit video..
tekad nak siapkan satu video..
nak tengok jadi macam manakan..

pagi tadi siap da..
tunggu dia save, dan convert pegi video..
aku tertidur..lambat sangat..
mungkin sebab video tu panjang sangat kot..haha..
tapi, apa-apa pun..puas hati la jugak..
untuk kali pertama gunakan..
guna simple transition jew..
dan beberapa teknik yang aku belajar..
di Youtube..hahaha..
barula aku rasa..cuti ney tak di sia-siakan begitu jew..

Sekian
Salam^^

7 comments:

echaRierie said...

bha..mau tengok tue bidio..hehehe :)

Fathiah Hamim said...

style la macam nak exam je tak tido. hehehe

ABU said...

9 pagi baru tido..bagus!! :D

ArulchelseA said...

cuak aku bro... kih kih kih

Mohd Izzar said...

echaRierie: nti la aku bg tgok..haha

Fathiah Hamim: haha..nk praktik kn..spy da biasa nti

ABU: sgt bagos..haahah

ArulchelseA: ko nk cuak knp?hhuhuh

amir aizat said...

excited smpi x ingat dunia eh,hehe

Mohd Izzar said...

hahaha..ingat jgk la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...