Sunday, July 24, 2011

[Auto-Post] Spontaneous Sunday

Broadband aku over limit..so, akan balas jejak dan lawat blog korang jugak..tapi kalau blog korang lambat nak load aku pangkah jew terus..jadi, pada sesiapa yang selalu tengok aku berlegar-legar kat shoutbox korang..tapi, hari ney tetiba takda..paham-paham jewla..maafkan aku

Mohd Izzar


P.S.__: Zzzz..petang nanti baru lawat korang..insyaallah^^.. sesiapa ada link untuk URL image background untuk blockqoute drop kat ruangan komen..kalau taknak takpe la..T_T

12 comments:

echaRierie said...

haha..sis pun overlimit tp msh ok lg..dpt free 1.5mb bilang..hahaha~
tp nda laju pun..haha ~

nurfatiha blacky said...

jgn pangkah. HAHAHA.

syarifahsidrus said...

biasala broadband

laskar pelangi said...

aiseh! jangah pangkah saya...heee=)

nurAMALLINA said...

yes, awak tak pangkah saya sebab awak ade kat blog saya. hahaha bangga =oo=

cik pha said...

abes limit pon semagt BW tetap ada haha

Asyila Zainuddin said...

kite pun dh habis limit.. tapi si celcom baik ati.. dy tambah lg data vol.. maceh celcom! ngee.. :p

meaw said...

hahahhahahaha! okay abis gelak dah :P

amir aizat said...

sabor jer lar eh,hehe

Lalalililulu said...

brukband aku pun dh overlimit...leh bw kat opis jerk..huhu

cik aisha said...

tension...xover limit pun lmbt cam siput sedut...:( ye2 je tmbh speed 1.5Mbps.tipu je....

Syuxer said...

perghh online ada limit memang sakit tuh..silap2 masuk blog yang wat jem memang masak bazir limit tuh huhu...apapun aku faham..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...