Monday, July 11, 2011

Cerita HOT yang lagi HOT dari Adinda Evans

Assalammualaikum..

yes..ada cerita hot..
kenapa aku buat tajuk macam tu?
cuba korang tengok..
kat popular post aku tu..
cerita pasal Adinda Evans ranking kan?
setakat ney..takda lagi yang boleh lawan tu..

dan aku telah mengalami dan merasai sendiri..
fenomena Adinda Evans masa tu..
aku tak tidur sesudah Subuh..(around 5a.m)
sebab, nak hit 10k.. like page dia..
trafik kat page tu punya la laju..
kalau korang post something, tunggu seminit ke..
bila refresh da hilang post korang..

aku ingat takda lagi la yang boleh lawan
fenomena Adinda Evans, tapi aku silap..
cuba tengok gambar ney..

nampak tak?kalau tak nampak tekan Open Link in New Tab..orait?

kalau kita tengok situ..
like dia 99,075..jam 3.14a.m..
lepas tu, aku tunggu seminit..
nak tau apa jadi..

lepas seminit..
3.15a.m, da jadi 99,095..
page ney baru jak di tubuhkan..
tak sangka page ney jadi sambutan..
konform cecah 10k pagi ney..
berminat nak like sila la klik ney

menjelang 3.55 a.m

100,049

8 comments:

cik aisha said...

wow....ramainye...nak join like ke xnk..erm...

Tie Ra said...

dah jadi 111,108 la..cepat giler2 kentang org like page tu..

Tie Ra said...

12.12 PM:111,294...mmg hot la...

Mohd Izzar said...

@cik aisha: terpulang..ehehe..

@Tie ra: rajin ko komen di blog ku yah...hoho

Tie Ra said...

haha..rajin la..semangat BERSIH kot.. :)

Mohd Izzar said...

patut la..haha..
Bersih da abis da..mcm mna tu?hhoho

Tie Ra said...

wat bersih yang kedua..haha..merepek jer....lalala

Mohd Izzar said...

bersihkn rumah jewla..hohoo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...