Monday, July 25, 2011

Fenomena Tulisan Biru

Assalammualaikum..

nak bagi tengok gambar jew..haha.



tak jelas..klik untuk TUMBUHBESARAN extra..hehe..


P.S.___: paling biru sudah...haha

18 comments:

Lalalililulu said...

honestly aku xreti buat tulisan biru..hahahaha

tieykah said...

HAHAHAHAH

dulu memang gila tulisan biru la

nurAMALLINA said...

hahaha macam apa dah. sebab guna idea yang orang buat. macam tak fresh. haha



p/s : sebenarnya malas nak like page tu je.

syarifahsidrus said...

memang selalu tengok tulisan biru ni..huuu,

teynteyn the doll said...

uishhh parah2 hehehe

TYNTHA LANA said...

hehe,lana ingatkan menda nya tadi..hurmm..fenomena..lama2 hilang bisanya.. :)

meaw said...

semua ni bermula dari cite kak limah,huhuhu!

echaRierie said...

huh ! sgt jrg sdh buat post ~
hahaha..lm nda main tulisan biru..hehe..

aliah amirah said...

rajin nye nak like2 page..haha~tulisan biru nye psl :)

b a m b a m ' s said...

betol2.. mau gila CB n fren dok men tulisan biru nie!! kekekeke

amir aizat said...

haha tulisan biru ni makin bnyk dah

ArulchelseA said...

mcm2 skang ni..kih kih kih

cik aisha said...

fenomena ini bersepah di serata wall fesbuk....eh apasal korang suka wat tulisan biru tu ha?

Scya Lollita said...

aiyakkk ! demam demam .
jgn otak biru sudah hahaha

Syuxer said...

men2 biru tulisan neh memang aku tak berapa pandai heheh..hardcore fb maybe dah khatam sedikit sebanyak hehe

Fathiah Hamim said...

kawan2 fa pun gila buat macam neh. ada yang wish happy birthday, perkataan 'hahahaha'. gaya nya dah malas nak menaip ek

Atikah Azhar said...

=.="
bahgian komen laen x de ke Mohd Izzar?

Mohd Izzar said...

nape Atikah Azhar?
yg ini tak best ke?hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...