Monday, July 11, 2011

Malaysia Racist?

Assalammualaikum...

rasa sedih..
sedih sangat-sangat..
kenapa aku sedih pagi-pagi ney..
sebab, Malaysia ney..tak da la 1Malaysia pun..
1Malaysia time nak cuti hari perayaan jew..adalah..
apa yang aku merepek ney..
meh tengok gambar yang aku print screen..

nampak tak?
sorry la untuk wrong spelling parities tu..
suppose, parties.. <--copy paste punya pasal..haha..
tengok la orang yang komen tu?
racist tak?
apa masalah dia..aku pun tak tau la..
siapa-siapa yang tengok video BERSIH yang ada kat Youtube..
korang pun boleh tengok..
India, Cina dan Melayu..semua ada..
even OKU pun turut serta..
apa yang kita kurang sekarang adalah perpaduan..
dan mata kita masih tak terbuka


chinese held the speaker, muslim pray... SAY NO TO RACIST!!

amik gambar kat atas tu..
share la kat orang lain..
biar semua orang tengok..
gambar kat atas ney, masa perhimpunan BERSIH hari tu

2 comments:

cik aisha said...

sbb kdg2 ada yg lupa sbnrnya kta manusia ni sama je dsisi Dia...huhuu slbhnya no komen...

Mohd Izzar said...

owh..betul tu..hehe~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...