Sunday, July 17, 2011

Normal atau TAK Normal?

Assalammualaikum..

pertama sekali..
nak mintak maaf dengan mereka-mereka..
yang kunjung kat sini..tapi, aku tak balas lagi..
ada kenduri tadi..lepas balik dari kenduri tu..
ingat nak kunjung dan balas kunjungan blogger lain..

tapi, tetiba jak aku takda mood..arghhh...
bukan la tetiba jak..mesti la ada sebabkan..
kalau takda, ketara la bha aku menipu..hahah..


nak tanya la..
normal ka ekk?
untuk kita rasa sakit hati..
benci..dan macam-macam lagi perasaan negatif..
terhadap bekas kekasih kita..
bukan apa..
adalah seorang kawan aku tanya macam tu..

so, aku jawab jewla..
memang normal..selepas apa yang berlaku
di antara mereka kan..
apa yang tak normal tu..
mula-mula bercinta..lepas tu, benci pulak..
itu tak normal..haha..
bagi aku la..sebab nampak pelik..

itu jewla..nak di merepek kan..
Salam^^

10 comments:

Amiirah-Cassan said...

teda mood ? wah , bahaya lau c izzar ni teda ood ni :) heee

echaRierie said...

err..sa pun kalau teda mood sikit ja BW..huhu..nda blh pksa bha kecualila kalau ndada perasaan...haha..

err..bg sa normal la tue..
hehe :D

syrupmasin said...

ta de mood tido lah terbaek..haha :D

laskar pelangi said...

dah boring tu kan. makan ABC. mesti happy balik =D

meaw said...

normal jugak tu..tapi tak sepatut benci antara satu sama lain apa yang perlu forget and forgive.. tapi kekadang meaw sendiri susah,hahaha...


ada makanan pape tak dari kenduri tu,nak ah sikit!hehe

ABU said...

itu adalah normal no need to worry..:)

Aisyah Aina said...

tak tau la...50-50 kot...haha :D

EmpayarUtama said...

Stended la owang becinta mmg camtu :)

Mohd Izzar said...

Amiirah-Cassan: uish..apa plak yg bhaya nya?

echaRierie: kita serupa..haha..

syrupmasin: blom rasa nk tido lagi..

laskar pelangi: kalau pelangi belanja..boleh gak...hoho..

meaw: yes..aku setuju dgn ko..heh... ada, tp aku da abis kn..tak nk bg ko..haha..

ABU: owh, okay...hehe

Aisyah Aina: owh..okay2..

EmpayarUtama: standard ka ekk?

cik aisha said...

normal la tu 'secukup rasa' perasaan setelah putus cinta...yg tak normal kalau biar perasaan tu lama2 macam tu...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...