Monday, July 11, 2011

Off for awhile.

Assalammualaikum..

kepada semua pembaca-pembaca
setia blog ini..chewah..skema gituu..hehe..

erm..mungkin masa ini,
aku tengah dalam perjalanan ke Semporna (10km from Tawau)..
aku auto-post jew benda ney..
supaya, korang ada benda nak di baca..hehe..
takdala, blog aku sunyi jew kan..hurmm..

owh, nak bagi tengok satu gambar..
ce tengok, then komen okay..

ini gambar total pageviews aku semalam..
kira-kira pukul 12.07a.m..
bukan nak tunjuk apa la..
tapi, aku rasa pelik..
sebab, kat shoutmix aku..
tak pun orang tinggalkan jejak..


mahupun, mereka komen-komen kat post aku..
yang gambar di atas ney, dorang tinggalkan jejak sebelum pukul 12..
aku menggunakan HISTAT untuk total pageviews tu..
boleh di percayai ke benda tu?
and SHOUTMIX aku ney..
jam dia tak berapa nak betul..

rasa-rasa menyusahkan ke aku letak SHOUTBOX 
kat page lain?
and adaka blog aku ini, lambat nak load?
jadi aku nak minta korang komen-komen sikit ehh..
nak komen banyak-banyak pun boleh..

segala komen, pendapat, pandangan dan nasihat..
aku dahulukan dengan ucapan..
berjuta-juta terima kasih..hehe^^

lastly,
doakan saya dan kawan-kawan saya..
Selamat pergi dan sampai ke destinasi..
dan pulang ke rumah okayh?
Love you guys..hoho~!

Salam..

10 comments:

ArulchelseA said...

smoga slamat smpai bro.. kih kih kih

Green Apple said...

betul la tu izzar...
memasing sibuk dgn sesuatu...

cik aisha said...

honestly akak mmg malas nak pg page shoutmix kau izzar..huhuu

betulkan la jam shoutmix kat setting dia, ikut waktu msia.

so far xlmbt pun loading, tp kalau nak letak shoutmix kat main pages or nk lajukan lg loading, better izzar kurangkan post kpd 2 or 3.sekarang 5 post kn.

pesanan penaja, semoga selamat smpai ke destinasi yg dituju dan slmt pulang semula..:)

Lalalilillulu said...

1stly - ples jgn balik ngan tgn kosong...beli ole2 tuk aku...

2nd- blog ko load xlmbt...ok jerk...blog aku??

3rd - yg ngah online tuh stalker ko kot...kot2 dulu ko de rampas gelpren die...ngeh2

tieykah said...

xde la.page ko xlmbat pon loading.

kalo ade shoutbox,senang org nk tggal jejak

amir aizat said...

okay jer blogg izzar ni! hehe

b a m b a m ' s said...

letak shoutmix kat main pages?? cadangan jek..sbb kekadang malas jugak nk pegi page lain..ekekkeek

echaRierie said...

ermm..stalker la tue..silent reader bilang..

nda berat..besa ja..

ok..done! dh buat s.box kat tepi..
good job !

slmt mlm..haha~

Qaseh said...

blog ni x berat berat pon..mase mula2 terjah cni, xjumpe cari shoutbox...
-_-''...muahaha...im newbie,no wonder la kan...haha

Mohd Izzar said...

sini pun byk jgk..huhu=.="
urm.. terima kasih yg doakn sy slmat smpi..alhamdulillah da slmat smpi da..

dan terima ksih yg bg komen tu pasal blog ney..hehe^^

skrg da kurg kn kpd 3post..terima kasih dgn cdgn tu soma k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...