Monday, July 11, 2011

Perjalanan Sia-sia.

Assalammualaikum..

hye guys..haha..
sorry..pasal, lambat jejak balik..
nanti aku jejak korang ehh..
thank you..
kepada yang memberi komen-komen
pasal blog aku..so, aku da buat shoutbox
kat tepi belah atas tu..

tadaa!
jadi takdala menyusahkan korang lagi..
tapi,page tu aku tak delete lagi..
sebab, malas yang teramat sangat..haha..
takpe..nanti aku delete..hurmm..

tempat kitorang sarapan pagi~ 

sebenarnya, tadi petang lagi aku da balik..
tapi, penat kan..plus, aku tengah download something..
pasal perjalanan tadi..banyak kesilapan maklumat..
kami sebenarnya nak pergi Tampi-Tampi, bukan Patau-Patau..
Patau-Patau tu kat Labuan..adei..
lepas tu, jarak Semporna-Tawau bukan 10km..
tapi, 50-60km..banyak betul silap..haha..

nama tempat ney Floating..

sesampai jew kami kat destinasi..
tengahari pukul 12 la macam tu..
excited la konon-konon nya nak pegi mandi ney..
tapi, macam takda orang,
tambahan pula, tempat biasa orang mandi tu tutup..
kecewa giler..hahah~!
pengajarannya jangan datang masa hari sekolah..haha~!

muka kecewa...hahah~!

dengan menutup malu kitorang..
kitorang pun pergi la jalan-jalan kat bandar Semporna tu..
seriously, buang masa jew..haha..
lepak-lepak kejap..lepas tu..
dalam pukul 1..kitorang balik ke Tawau..haha..

nasi Gondrong..pelik dan pedas..

disebabkan kekecewaan dan kepenatan..
aku pun tidur jewla dalam perjalanan balik tu..
aku banyak ambil video dari gambar..haha..
sampai kat Tawau dalam pukul 3 macam tu..
pergi makan..lepas tu balik rumah..
sia-sia jew kan perjalanan kitorang?hahah..
apa-apa pun..kitorang da selamat sampai ke rumah..
hoho..

Salam..
nak berblogwalking pulak..


oh, kejap...benda ney untuk apa ekk?
baru lak nampak tadi petang..sebelum-sebelum ney takda

14 comments:

echaRierie said...

hahaha..sia2 sikit ja la...
tejalan jgk kan ? hehe..

laskar pelangi said...

pergh! nasi gondrong? pelik kemain namanyaaa =)

Koko S. said...

haha! kasian juga. tp muka c luwe tu mcm xkecewa sak ya.


btw, favicon tu icon utk ganti Blogger icon dkt atas tu. cth mcm aku pkai skg tu. [ ! ] ^^

meaw said...

yeayyy,kan senang tuka shoutbox kat tepi,hehe.... nasi gondrong tu macam sedappppppppppp...slrp la :D

cik ungu said...

itula..favicon tu pun bru pasan ptg td. menatang tuh utk ganti simbol blogger kaler oren kat tab. tp apsal aku buat mcm x jadi jek.. sabotaj btul blogger neh.

Aisyah Aina said...

favicon tu tadi dah try buat tapi macam tak jadi je :D

Salwa said...

macam sedap je nasi tu.lapar da..

stuck said...

hahahaa..jnji enjoy weh....
ko enjoy x jenjalan jenjalan?? hahah~

cunndaa said...

gud job adik izzar...dh letak shoutbox kat tepi, senang sikit ^^

syafiqakarim said...

huhu.kan comel ada kotak jerit ;)
nasi gondrong?
sedap ke...

belog|amiyo said...

kenapa aku nampak macam nasi Gondrong tu macam sedap je =__=

Mohd Izzar said...

waaa...rajinnya korang comment..
tak larat aku nak balas satu2..huhu..

nasi gondrong tu..mmg sdp..tapi, pedas..hohoho..

owh, favicon tu yg nk ubah logo B tu ekk..mcm mna nk ubah tu? tak tau ahh..hoho..

ala, da lma da ada shoutbox..cuma letak kt page laen la..

said...

pelik2 lah name tempat..

unik! hehehe

amir aizat said...

nasi gondrong? hehe sedap tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...