Thursday, July 14, 2011

Stress

Assalammualaikum..

iya..aku stress...
tengah seronok-seronok..
nak melawat..blog orang..
laptop tiba-tiba jew shutdown..
sebelum shutdown tu..ada screen kaler biru keluar..
sempat aku tangkap gambar..
sebab, aku tau setiap kali bukak blog tu
benda alah tu keluar..

haa..ini la benda alah tu..
sesiapa yang arif pasal komputer..
boleh bagitau tak apa problem dia ney<--padahal aku budak sains komputer =.="
samaada benda ney virus ke,
hack atau apa-apa jewla..
so, sekarang ney..aku tak dapat
bukak blog bro Radsmil tu..
asal aku buka blog dia..benda ney keluar..
itu jewla yang aku dapat detect..
blog-blog lain ok jew..

Salam..

22 comments:

AinsHa=( said...

padan muka! hahaa...

Mohd Izzar said...

jahat giler...wuwuw

AinsHa=( said...

pergh, ane ada jahat, gile je... hahaha...pakcik tngkap tacink la...

Mohd Izzar said...

klu gile mcm tu ekk? oo..okay2..

AinsHa=( said...

mcmana tu? *blur ==''

Aisyah Aina said...

tak tau sebab ape la...pernah jugak jadi macam ni..buka blog sorang ni lepas tu keluar blue screen...malas nak buka blog dia dah :D

Si kOtAk HaTi said...

si kotak hati bukak blog rads okey je...=)

Miz Novexx said...

adusss... jgn stress sangat nanti cepat tua bah(^_^)V

Mohd Izzar said...

AinsHa=( : dia yg ckp td..adei..mcm kt ats tu la..hoho

Aisyah Aina: itu la pasal..masalah gak ney..

Si kOtAk HaTi: npe aku tak boleh..huhu

Miz Novexx : ok...tak stress..cool da ney..

saveqmm said...

pernah juga terjadi..time download movie..kaler biru pastu kata ada error..on balik pun sama jugak..
mungkin cookies kot..ahaha..,baik sendiri juak akhirnya..

cik aisha said...

xsure le...lappy akak yg rosak tu selalu jd cam2 gak,last2 terus xleh login windows.tp lappy tu mmg xconnect intenet,so xsama kes la...huhuu

syrupmasin said...

haha..aku bile jd macam tuh terus aku ta bukak blog yg menyebabkan laptop aku jd skrin biru..haha :D

Mohd Izzar said...

saveqmm: masalah ny ney tak baik2...huhu..da bape kali da kena..hurmm..

cik aisha: yup..tak sama..huhu

syrupmasin: owh,,iyer..skg mmg tgh elak kn dri bka blog dia dlu..sblom2 ney ok jew..tp, ttba lak jd mcm tu

ChaCha said...

pnh kene gak...huhuhu...sbb jdi sme tu kje cha hilang...huhu

Mohd Izzar said...

owh..yeke...adei..
masalah gk ney..

cik bulan said...

aik..bwu je bukak td..okei je..o.O

Mohd Izzar said...

aku jew kot yg prob..huhuh

kjaharun said...

saye x tahu la..

kalau x thu nape buat sepah kt entry org??

hehe, sbb suke:) [ckp sndri jwb sendri]

ArulchelseA said...

brmasalah tu...

cik aisha said...

mmg mslh problem...

Mohd Izzar said...

erkk...korang ney..
mengarut jew la...

iejjah said...

haha...iejjah pndai gune jek lptop...xpndai baiki...muahaha...if lptop wat hal..trus pos laju kt abng...kikikiki :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...