Sunday, July 17, 2011

UCHAK PELITA dah jadi IRON GIRL?!

Assalammualaikum..


hoyeahh..
aku nak promote sorang rakan blogger aku..
dulu di kenal sebagai UCHAK PELITA..
tapi, sekarang da jadi IRON GIRL plak..
kenapa dia tetiba jadi IRON GIRL ney..
mengikut apa yang dia citer..
blog lama dia da delete oleh blogspot..
untuk ketahui lebih lanjut, pergi la blog dia..
sesungguhnya dia lebih mengetahui..hehe

 
 IRON GIRL<--klik sini untuk ke blog beliau
jadi, siapa-siapa yang kenal dengan dia ney..
sudi-sudi la follow blog dia yang baru ney..hoho..

Salam^^

8 comments:

NISA NASI said...

waseh bro..terima kasih bebanyak lah..susah2 pulak ko promote..thanks,beribu2 thanks..

Mohd Izzar said...

xpe2...kesian kt ko...
aku pn ble giler klu kna delete mcm tu..

Syuxer said...

aku dah pi blog dia..dan offer pertolongan kat dia untuk dapatkan balik blog dia tuh..kalau dia nakla heheh

Mohd Izzar said...

yaka? bagos la klu mcm mna tu...

cik aisha said...

tak kenal pun sblm ni tp nk follow gak...:)

Mohd Izzar said...

hhooh..orait..follow la..

echaRierie said...

waaa..best promote blog ni..hehe..

btw, support syux jgk..hehe :D

bha mau pg jln2 sn jgk la..

Vesella Letcheva said...

uchak pelita? hihi,make me remind myself of my tinyy hometown miri. :D too many uchak n otai lepak over pelita there. xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...