Sunday, August 21, 2011

Bayi baru lahir ada gigi



NEWCASTLE, Britain - Tangisan seorang bayi beberapa minit selepas dia dilahirkan mengejutkan sepasang suami isteri apabila mereka melihat dia memiliki dua batang gigi kacip, lapor sebuah akhbar semalam.

Biasanya, gigi pertama hanya tumbuh apabila bayi mencapai usia di antara enam bulan hingga setahun.
Namun, Summer Whelan dilahirkan dengan dua gigi kacip yang lengkap pada geraham bawahnya.

Bayi perempuan milik Andy Whelan, 35 dan isterinya yang berusia 31 tahun, Karen itu dilahirkan dengan berat 3.1 kilogram di sebuah hospital di sini, tenggara England pada 20 Julai lalu.

"Sejurus selepas Summer dilahirkan, dia menangis dan saya menjerit 'dia memiliki dua gigi depan'," katanya.

"Dia berada dalam keadaan baik,'' tambah wanita tersebut. - Agensi

KOSMO!

13 comments:

ChaCha said...

kuasa allah... :)

WAHIDA ALIAS said...

huyyo...awlnye tumboh

SoLy SoLicious said...

masyaAllah... baru lahir aje dh tumbuh gigi...

Miz Novexx said...

kuasa Allah takde sape yang boleh tandingi...

NorHalizah said...

kalsium banyak ni ngee...

tiefazatie said...

comel je kan..
subhanaallah..

liyanalalala said...

cepat ja dia tumbuh gigi.. semuanya kuasa Yang Esa kan

nurAMALLINA said...

alolololo comeiii :)


kuasa Allah.

Etong said...

woahh besasnya kuasa Allah :)

Amiirah-Cassan said...

anduu , comel nya baby tu ada gigi suda ni :) cepat pembesaran dia :) Alhamdulillah ~

Mohd Izzar said...

macam aku kn mira comel nya..hahah!

saveqmm said...

aikk..cutenya giginya..ni kes suka main arnab ni mengkali...

ctk said...

xsabar nak makan ayam la tuh..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...