Monday, August 15, 2011

Beza Nice Girl dan Good Girl.

Assalammualaikum.

entry pendek jew.
Beza Nice Girl dengan Good Girl.?
korang rasa ada beza tak? bagi perempuan la.
Lelaki pun boleh jugak rasanya.
Tapi, nak tumpukan pada perempuan la.

Mungkin nampak macam takda la beza sangat pun.
sama jew kan.
tapi, apa yang membezakan antara Nice girl dengan Good girl.
adalah seperti dialog di bawah.

[situasi: apabila Nice girl dan Good girl bercakap dengan Lelaki]
Nice Girl : Would you like coffee, tea or me?

Good Girl : Would you like coffee or tea?

haha.
itu jewla beza nya.
saja nak bagitau dengan korang.
kot-kot la tersalah cakap yang korang tu Nice girl instead of Good girl.

23 comments:

Amiirah-Cassan said...

bukan nice tuh , hhaha tu gete tuh , hahaha

nice girl ni yg baik hati , kindhearted gtu , yg caring ,hoho

good girl ni yg ala2 perawan btul dok uma ja , hhaha

Mohd Izzar said...

hishh..melawan bha ko ney..haha..
itu cikgu english ku cakap msa di matrik..
bagi orang putih sna, nice yg mcm tu la..good girl, yg mcm ko cakap..

Fathiah Hamim said...

hahaha lawak2

abghani said...

mmg betul betul nice tu

Lalalililulu said...

im a good gurl...trust me bebeh!..hehe

TYNTHA LANA said...

haa..urmm..nice tu..gedik?hehehe. kalau lana bikin tafsiran sndri, nice tu lebih sesuai tok girl bawah umur.. ala,kalau kita puji dak2 pmpuan yg kecik, slalunya kan kita ckp.. "nice girl"

Good girl plak..hurmm..sesuai tok pempuan matang..yang baik hati. hehehe

~~cam budak2 je ayat aku,heh3

Etong said...

nice girl ni x la bha juga telampau begitu..hehehe telebih nice baru mcm tu :)

Mish Apple said...

gatey nye nice girl tu ! hahah

Aemy Shamy said...

emmm...perlu ada correction kot, beza Good Girl & Good Whore :p hahaha...jk!

echaRierie said...

owh begituka cikgu mu ckp..
tp ada btlnya jgk si mira ckp..hehe..
:)

amir aizat said...

haha gelak jer mampu

cik pha said...

hahahahhahaa aku ingt nk bgi detail pasal girl2 ni hahaha

laskar pelangi said...

macam tu plak dah...hik3

stuck said...

seb bek aq naughty girl! hahahha~

wenkhadi said...

kalo bad girl mcm mane lak bro?

cik aisha said...

dah cikgu kau cakap sis xjd la nk bangkang...hehee.maklum le my english pn tunggang tergolek je...;p

ChaCha said...

haha...cenggitu plak ye..hehe

Amiirah-Cassan said...

neh , sis echa sapot aku bah , hhaha

Miz Novexx said...

istilah 'nicegirl' kat negara omputeh adalah badgirl sebenarnya...

suha said...

haha. at first macam tak faham sangat. but baca for second time baru faham. ~ pending kejap :p

Cik Bambam said...

itu bukan nice girl dah tuh.. gatai girl or notty girl..hik3..

Green Apple said...

tu bukan nice girl... gatai + gedik namanya tu...

Sarah Mohd Saleh said...

huahahhaha.kau nk ckp nice girl tuh mcm slut lahhh er?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...