Thursday, August 18, 2011

Buat mu kawan

Assalammualaikum.

Entry ini khas aku buat untuk kawan
satu course kat U aku.

kejadian, masa first time.
freshie lagi masa tu.
dalam lab komputer.
ada la sorang kawan aku tu.
asyik bagitau birthday dia esok.
sebab, dia memang macam tu kecoh sikit.
dia bagitau dengan semua orang.
then, sampai turn aku.

"Izzar, Izzar. Besok birthday aku!" dengan nada excited

"Owhh, ko tengok muka aku" kata ku.

Dia pun dengan bersungguh-sungguh tengok muka aku "Ok, da tengok. Ada apa dengan muka kau?"

"Ada aku kesah?" kemudian aku gelak.

orang yang menyaksikan kejadian tersebut turut ketawa.
kejam tak aku? haha.

Minta maaf la wahai kawan.
tak sengaja.
cuma nak bergurau, takda niat nak menyakitkan hati.
peace.

Happy birthday untuk Siti Fatimah Abd Razak
tanggal 11.8 tempoh hari.
Sorry lambat wish. =)


15 comments:

EmpayarUtama said...

camtu pun boleh aaaa?

senyumSOYA said...

gurau2 manja.. hehhe..seb bek ingta gak nak wish..^^"

happy besday gak la kat si kawan..

Fathiah Hamim said...

pergh tak leh evil lagi ke. =P

Amiirah-Cassan said...

happy birthday kawan Izzar :)

amni azmira said...

ahaks..ayat agak kejam tu..

Miz Novexx said...

sampai hati kau buli membe aku, kahkahkah....
cepat bagi hadiah kat dia tau
(^__^)V

A retarded kitty said...

makan hati berulam jantung la member mu tu

Mohd Izzar said...

hehehe..takpela..
dorang da biasa da dgn perangai aku..
tapi, tak tau jgk la klu ada yg makan hati...hooh

cik aisha said...

agak kejam jugak la gurauan kau izzar...tp xpe kalau dah biasa xmkn ati pnya la...;p

Liyana Zahim said...

Siti fatimah len kali jwb ler ada aku kisah lau kau kesah ke tak? Ahaks.. Hapy orn-day fatimah.. Nice name! :)

tieykah said...

oit!kejam nyer.at least bagi respon yang produktif skit

nadia fatihah said...

perghh, ape pon ta bley. haha :P

echaRierie said...

hahaha..kesian kwn ko bha..
btw, happy belated b'day to her :)

iSmaZuRina said...

ish2.. kesian siti fatimah... kena tuntut hadiah ni.. :P happy birthday too. :)

saveqmm said...

kejamnya ko...muahhaha..

aq punya stori lagi teruk...
nanti aku selit dalam blog aku ya...
insyaALLAH..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...