Friday, August 12, 2011

Orentasi UTeM

Assalammualaikum.

Hurm.
Masa mula-mula masuk UTeM.
Orentasi ataupun MHS(Minggu Haluan Siswa).

Semua Siswa dan Siswi.
Dibahagikan kepada beberapa kumpulan.
Dan ada seorang Fasilitator.
Sebagai ketua kumpulan tersebut.

Kumpulan aku tak banyak aktiviti.
Berbanding kumpulan lain.
Tapi, lagi banyak bersoal jawab.
Tentang kehidupan U.
Maklum la, first time masuk U.

Tapi, ada satu aktiviti tu.
Mula-mula kitorang kena sorokkan sebelah kasut.
Then, yang sebelah lagi tu.
Kitorang kena ambil satu.
Ambil bukan kasut kitorang.

Lepas tu, kena describe pemilik kasut.
Dan namakan siapa empunya kasut tu.
Aku teka betul.
Bangga.
Kesimpulan, kasut pun boleh jelaskan.
Ciri-ciri seseorang tu =).
Hahahahaha!

11 comments:

aliah amirah said...

eh,,kene buli tak time orientasi ?? :)

syarifahsidrus said...

lagi..lagi..pasal orientasi...taklah shock sangat nanti masa kat UTEM..ahhaha..

huiyo..pandai teka ni!

echaRierie said...

owh ok..good !
haha..nt sis try..kekeke

Lalalililulu said...

xsuke orientasi...sekian....

Amiirah-Cassan said...

eh ? bole eh ? haha

zar jap2 , mo tanya , sandi ka orentasi d U ? kena ragging ka ?

diari hati said...

congratz n welcome to malacca..hehe..bljr rerajin tau..

saveqmm said...

wakakak..x pandai teka kasut..

x bau ke kasut tu..muahhahaha

AinsHa=( said...

haha... tak penah dibuat org, "kasut bleh jlaskan ciri2 sseorng.."

anamizu said...

wahh psikopat eh ko izzar??
terer3!! hehe

meaw said...

elehhhh,sebab group izzar ada sorang perempuan or lelaki kot,tu yang buleh teka dengan tepat tu :P

amir aizat said...

penah gak gi progrm,suh teka kasut dgn pnmpilan org,best2.waahhh lme xkne orentsi ni,heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...