Monday, August 29, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Assalammualaikum.

tekan play, klu nk dengar lagu sambil baca entry ini..haha!
 
Selamat Hari Raya Aidilfitri semua.
Di sini, saya Mohd Izzar.
Menyusun sepuluh jari, memohon maaf.
Jika selama ini, penulisan saya ada mengguris hati sesiapa yang membacanya.
Terluka atau terasa.

Dan saya juga memohon maaf.
kepada mereka-mereka yang menjadi watak
dalam penulisan dalam blog ini.
Tidak ada niat untuk memburuk-burukkan atau yang sewaktu dengannya.

Kepada sahabat blogger sekalian,
saya mohon maaf, sekiranya.
jejak anda saya tidak balas,
tidak balas klik ads anda.
Maafkan saya.

Sebab, saya manusia biasa.
Yang mudah terleka dan terlupa
dengan hal dunia.
sekian.

Salam, berhati-hati di jalan raya.
Ingatlah orang tersayang.
Peace
=)

Nota kecik: Pelik la korang ney, aku takda pun wish 'Selamat Hari Raya' kat entry 'The End of Ramadhan'..haha.. tapi, apa-apa pun aku hargai usaha korang nak komen kat entry tersebut.. Sila wish kat entry ney lagi..hehe..

18 comments:

Miz Novexx said...

selamat hari raya,
maaf zahir dan batin
(^__^)V

meaw said...

izzar,meaw mohon maaf kalau selama meaw kenai izzar ada terkasar bahasa melalui penulisan ke apa ke,maafkan meaw ye...selamat hari raya izzar :)

beLLa said...

baca sambil dgr lagu tu mmg best. selamat hari raya pakcik! ;D

Tak Secute TeddyBear said...

selamat hari raya :) wingwing

Cikewi said...

selamat hari raya encik izzar. maaf zahir & batin =)

syarifahsidrus said...

selamat hari raya...maaf zahir batin :P

Etong said...

selamat hari raya zar. minta maaf kalau ada salah silap ah :)

amni azmira said...

haha..
excited nk ucap selamat hari raya sebenornya..
repeat lagi lah..
selamat hari raya encik Izzar..
mohon maaf juga andai tersilap kata
sepnjang berblog nih..^^

~Nana 귀여운~ said...

selamat hari raya :)

Liyana Zahim said...

(⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫
`⋎´..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫ ✿¸.•❤••❤•بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •❤••❤•.¸✿
* _Π_____* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥ ˚ • ★ *˚ .ღ
/______/~\SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ˚ ✰* ★
| 田田 |門| ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚♥
Dikesempatan ni saya ingin meminta maaf dari ujung rambut hingga ujung kaki jikalau ada b'gurau t'kasar bhasa , t'salah kate , t'marah t'pukul sesape , halalkn mkn minum jikalau ada & slh silap ampun maaf diminta .. SALAM LEBARAN : )

Yanyan said...

izzar, happy eid mubarak! ^^
maaf zahir dan batin juga lah yerrr hihi

NOR ERNA SHAFIQAH said...

slmt ari raye ye izzar,,
maaf zahir dan batin^^

tieykah said...

hey Izzar!

Selamat Hari Raya Aidilfitri

:)

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

Selamat Hari Raya :D semoga berbahagia..









jemput datang ke blog orang tak beraya ni :)

Rara. said...

selamat hari raya izzar >.<
mahap zahir dan batin~

Peah Ros said...

selamat hari raya!!

Cik Bell said...

tak terlambat lagi kot aku nak ucap.
selamat hari raye..ngeh3~

amir aizat said...

slamat hri raya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...