Wednesday, September 28, 2011

Namewee Dan Nasi Lemak 2.0


Dah tengok video di atas?
Kalau dah bagus la.
kalau belom tengok la. hoho.

Secara keseluruhannya, dia marah.
Sebab, ada penulis Utusan Malaysia tu.
Komen negatif pasal filem dia dan penulis tu tak nak tengok filem dia.
Wajarkah begitu?
Semua orang tau.
Don't Judge Book by Its Cover.
Da baca, da tengok isi dalam dia.
Baru kita cakap.

Tapi, apa yang Namewee cuba sampaikan.
Ada betulnya jugak. Kita fikir-fikirkan la.

Everyone deserve a second chance.

Kejahatan orang kita ingat,
tapi, kita tak pernah nak ingat kebaikan yang orang tu pernah buat. :)


15 comments:

kjaharun said...

hahaha...

dia marah la..

afzalsukasuki said...

i know wat u did last night!!

Chuu Muqhlis said...

best ke cite nih, last week aku tgk kt cinema cite nih full sokmo!

Fara E's said...

ta ley tgok , line lembab , grrrr

Heidi Shafiq said...

aku suke semangat namewee skrg wpun dulu die pernah buat silap.. :)

Aemy Shamy said...

sorry sy guna internet yg line versi kura2.....huuhuuuu........x dpt tgk..tp klu x silap org ni pegi meeting ngan PM utk dptkn kelulusan utk buat this film right? am i right? hehe..

sleeping_maniac90 said...

bese la mnusia.. ska ingt bnd2 jht jew.. huhu

~Nana 귀여운~ said...

itulah manusia.. kejahatan org selalu nmpak,,tapi kejahatan sendiri x pikir plak an.

budakijaupendek said...

setuju.
asyik nk ingat buruk je.
tak adil.

miratun madihah said...

tak tengok lagi line macam errrrrrr

SoLy SoLicious said...

hangin gile die..

ctk said...

sebab nila setitik..rosak susu sebelangga...aik .btul ke tuh peribahase ct..hehehehe

Rara. said...

video tu private dah.
btw, dengar jugak pasal kes nie.
apa salahnya bagi peluang untuk dia kan?
semua orang pernah buat kesilapan.

Aku Si Pujangga said...

dnt judge book by its cover.. :)

Run Away said...

wa..tak leh tgk...line mcm kekure...huh...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...