Friday, September 30, 2011

Proposal da siap!!

Assalammualaikum.

Alhamdulillah.
Proposal untuk bengkel 1 aku semester ney da siap.
Da hantar da pun.
So, harap-harap tak kena reject.
Kalau kena reject, masak la aku nak buat balik lagi.

Da la semalam aku buat aku tak tidur sampai pukul 2.30a.m.
Sebab, nak buat proposal je.adei.
tak buat system dia lagi. tak tidur barangkali.

saje nak bagi korang tengok. haha

Rasa macam nyesal lak amik tajuk begini.
Harap takda apa-apa masalah la nanti. huhuh.
ok, bai.

23 comments:

Wadi AR said...

gua dah takde proposal, esaimaen bagai. kehkehkeh

laskar pelangi said...

wooo! mantap wohh sistem dia nanti..memang tu projek untuk sbjek pe?

Chuu Muqhlis said...

xpe la weh, klu kne rejek tido kul 230 lagi ahaha

aimie amalina said...

nyesal?
hehehe
x baik ..teruskan je taw
chayok3!

abghani said...

aku luluskan proposal tu

apik pehe said...

hehe..len kali kena amik yg senang2

mr.syazwan said...

alhamdulilah

chayok2

Fara E's said...

tade maselah kot , insyaALLAH :)

Bella Bell said...

dah merdeka la ni? hehehe!!~

kjaharun said...

kalau saya jdi lect.. saya tak kan rejecat.. :)

sailaaf said...

apakah tajuk nya?hehe

Etong said...

semoga berjaya izzar ahhh :)

cik bulan said...

haha..t boleh lanje aku keepsi kalo dah lulus..muehehe

tieykah said...

proposal kena submit nextweek dan tajuk tak tahu kemana

~SaL IjOu~ said...

kite penah esemen kene reject berkali2..dpt lecturer fussy..aduyahai..~

budakijaupendek said...

doakan semoga anda berjaya! (:

Aemy Shamy said...

bermulalah era kesibukan & berjaga malam kn...huuhuuu.....good luck!!

ctk said...

ok. da ciap!.pikir yang laen plak..heheh

ctk said...

ok. da ciap!.pikir yang laen plak..heheh

~Nana 귀여운~ said...

puyoh..hebad dah siap..harap2 x reject ye..

miratun madihah said...

insyaallah tade nya masalah tu :)

ekabukanmakcikkau. said...

macam tak best je aku tengok menatang tu .

ShahzCudin said...

UTeM..! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...