Thursday, September 8, 2011

Spontaneous Thursday



"Agak-agak kalau buat spek,
berapa hari baru dia siap ehh?"


.


23 comments:

LUTFI SYAFIQ said...

kt Bukit Bintang 1 jam jer dah siap...

Tukang Karut said...

seminggu kot...

cik bulan said...

sehari je..kalo yang ekspress punya kat shopping complex tu lagi skjap..lam 4 ke 5 jam..tapi aku slalu buat sehari je..esok dapat ah kalo tinggal kedai..

Chuu Muqhlis said...

ikut kedai gak., kalau kedai tu siap mchine dy, bole tggu beberapa jam je.,
ade jugak yg makan seminggu., g usya kedai dulu kalau nk cpt h0h0

kutoOobambOo / ericoanaci said...

1 ari dah leh siap. tu pun klu kdi cemin tu ader stok. esk dah leh anbil.. kutooo juga paki cermin mata cam superman. besar..

afzalsukasuki said...

spek mata dalam 3 hari..
kalau handmade punya lambat sikit la :P

aimie amalina said...

hehehe
x yah agak
seari jek
heeee..tapi ikot keteror an deme gak la dlm nak buat spek tu =]

CintaKhadijah said...

bergantung pada kedai jugak..ck penah buat kena tunggu 2 3 hari jugak.tp sekarng xtahu pulak ada yg sejam da boleh dapat..sos, cara pling selamat pg survey la dulu..:p

budakijaupendek said...

sehari paling lama :)

Brilliant Marjan said...

ikut pada kedai la..ada satu jam above la..tp kalau bole jgn buat dkt england optical (camtulah namanya) sbb tak berapa ingat..doktor pakar mata yg penah beritahu sy hal ni supaya tak buat spek kat situ..cermin mata kurang ok & tak tahan lama..

p/s: sy hanya kongsikan sahaja..papepun jagalah mata anda dgn tengok pokok & langit..

Aku Si Pujangga said...

bergantung pada power cermin 2.. Kalo stock ade sekejap jek siap.. Palng lme pun sehari..

iPai said...

satu hari ? hehe rasa ye macam kejap je .. tak lama pon

.: iEyLa :. said...

saye po terfikir cmtu gak ni..hehe

~Nana 귀여운~ said...

kat BB x sampai 1 hari pon..mungkin sejam je...

sleeping_maniac90 said...

mngikut pnglmn ak, 2-3 hri kot.. hehe

echaRierie said...

klw nda bz..hari ni pg kedai esok dpt uda..hihi

Cik Bambam said...

sehari jek.. kekadang kalau lens ada yg dah available..2 jam pon leh siap.. depends tahap kerabunan ler..

Koko S. said...

aku buat spek 30mins jak siap. sempat round2 d sevey lg. (:

ArulchelseA said...

seari leh siap..

CTK said...

klau cermin yang kena tempah bagai..dlm seminggu lah...klau yang biase...maybe 3 hari plg lme..


http://khayalan27.blogspot.com/

Peah Ros said...

sehari.

noornazuha said...

hehe..depend pada jenis dan bentuk muka bumi spek tuh..mcm akak,kalo letak tinted and nak yg kaler2 tuh,lambat sikit..seminggu sbb diowg nak order,kalo nak yg biasa..cepat jehhh

drzira said...

First time buat ek??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...