Sunday, September 25, 2011

Surprise!!!

Assalammualaikum.

Warghh, penat nya la plak hari ini.
Semalam aku pegi KL bersama 3 orang kawan yang lain.
Lutfie, Afif dan Akim
Pergi open-house kawan aku, Atikah nama dia.
Kitorang tak bagitau, sebab nak buat SURPRISE! *konon-kononnya*
Selain dari tu, ambil printer Akim kat rumah abang dia.
Di Sri Kembangan.

Disebabkan nak buat SURPRISE! kitorang terpaksa
menunggu sorang kawan ney Qma, dari pukul 9 pagi sampai 12 tengahari.
Yeahh, memang SURPRISE!
Qma pun terkena SURPIRSE! gak sebab dia ingat yang Akim tu
datang sorang jew.

Lepas tu ada SUPRISE! lagi.
kitorang ingat open-house Atikah tengah hari.
Rupa-rupanya 5 petang.
Memang SURPRISE! la.

Kat KUD tu, ada auto-show gak. aku amik gambar ne jew.

Nasib la baik.
Kat Putrajaya tu ada expo KUD.
*Karnival Usahawan Desa*
Makan tengahari kat situ.
So, try makan Laksa Sarawak dan Nasi Tumpang.
Cik CTK saya da try Nasi Tumpang. Sedap gilerr. haha.

figura ben10 nak beli tapi cam membazir lak.
Jalan-jalan menghabiskan masa dekat OU. *One Utama*
Masa tu memang penat sangat dan lapar.
Sesuai untuk pergi open-house. hoho.

Penat tawaf OU
Pergi open-house Atikah.
Sate dan Popiah menjadi pilihan.
Sebab, sedap sangat.
Entah berapa round kitorang makan.
Sampai perut pun da kembang.

Sate.
SURPRISE! tak habis lagi.
Aku teringat housemate aku, Taufik.
*macam la korang kenalkan aku letak nama*
Birthday dia. So, timbul rancangan jahat. hehe.
Aku beli tepung dan McD Cheese Burger.
*nak beli kek, membazir plak*

Sampai rumah. Buat drama sikit.
Kemudian,
Singgah la tepung + telur ke badan dan kepala Taufik. haha.
Memang makian singgah kat aku la.
Orang elok-elok da mandi, aku bagi kotor plak.

Bila aku da buat SURPRISE!
Orang dekat rumah pulak buat SURPRISE! kat aku.



SUPRISEEE!!!!

Boleh pulak kucing tu beranak kat bilik aku. huhu.
Kat atas beg laptop aku pulak tu.

Aku da trauma dengan SURPRISE!! ne. =.=

17 comments:

Lya cumel said...

hahahahah.. weiiiiiiiiii..
cm mn la ye keadaan nya 2 kucing beranak kat beg kauuuuuuu
kecian nya kauuuuuuuu.. hahhaha

~Nana 귀여운~ said...

hoho.....saya ade mende nak cakap
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



SUPRISEEE!!

actualy nak cakap best woo ..haha
kbai!

aiman fanboy k-pop said...

dalam sehari tuh bnyak bebenow surprisenya..haahaa...nasiblah...nasib baik tak de sakit jantung..^^

budakijaupendek said...

hahaha
berapa banyak suprise dalam sehari.
tp untung la suprise banyak.
tak dijangka kan.
ehh nak anak kucing sekor!

anamizu said...

SATE!!!!!
kucing beranak atas beg lptop??
arrrrhhhh tidakk!









cik ana.

EyqaLuvender said...

banyak plak SURPRISE die ary ni...untunglaaa...

Fathiah Hamim said...

1. oi pegi ou laen kali gtau la, rumah aku depan tuh ja =D

2. AAAAA KUCING ITUUU!!!COMELLL!!!NAK YANG PUTIHHH! PLEASEE!!! *padahal kat umah ada 8 baru lahir.*

Chuu Muqhlis said...

omak aihh., mmg full surprise lah hari kau! nasib baik open house tu bkn hari smlmnye., kalau x dpt batang sate je., tu pon kalau ade lag., hahaha SURPRISE!!

Liyana Zahim said...

Bnyk beno sepraise.. Tanjat boboi.. Huhuhu..

afzalsukasuki said...

aku pon SUPRISE sebab nape kucing tu pilih bilik ko?nmpak sgt ko bapak kpd anak2 kucing tu.haha

ctk said...

eh da rse ke..baru je promote..haha..lauk ape kamu makan ?


p/s : terbaik la kucen tuh, beranak atas beg laptopppp..da bg nme ke..hahahaha...tu la buat lagi rncgn jaat suprise kan org..hehehehe

Bell said...

hahha..padan muka..tu la suprise sgt..xpsl2 kau yg kena suprise..mesti bahagia je kan rasa..haha ;)

Aemy Shamy said...

surprise!!!! hehe...banyak betul surprise kan. :p
mmg agak pelik la klu dtg awal sebelum waktu open house..tetamu yg sgt x sabar2..haha :p
comel la kucing tu!!! ^^

Run Away said...

kucing beranak lam beg ...hik...leh wat anak angkat tu...baby kucing tu...;d

amir aizat said...

ayah kucing ! haha

syakey said...

haa,surprise lagi... haha

Rara. said...

waaa. aku nampak satay beb~

beg ko dah jadi sejarah laa kan? amik beg tu buat frame, muahaha! btw, kadang2 suprise nie menakutkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...