Tuesday, September 13, 2011

Taman Murai Jaya

Assalammualaikum.

Alhamdulillah.
Pukul 6 petang tadi aku da sampai Melaka.
Turun dari bas, kat Plaza Tol Ayer Keroh tu.
Lepas tu, adalah kawan aku fetch aku kat situ.

Tempat tinggal untuk Semester 3 ney,
kat Taman Murai Jaya. tau tak?
aku pun tak tau. First time sampai ke sini.
kelemahan tinggal kat sini.
aku tak tau macam mana nak ke bandar. hurmm.
macam susah jew. adei.

Apa-apa pun ini gambar bilik aku.
1 bilik 2 orang. ada 3 bilik semuanya.
so, 6 orang la satu rumah.


yang ini plak bahagian dapur depan pintu bilik aku jew.
insyaallah, akan tambah perkakas lain.
nak masak sendiri. jimat duit. haha.

yang ini, ruang tamu. memang kosong giler.
langsung takda perabot. adei.
kedekut la UTeM ney. letak la perabot sebijik dua ke.

ouh, sorry la kalau aku tak balas jejak korang yang kat
shoutbox tu.
da masuk U ney, macam susah pulak da nak blogwalking.
dan lawat-lawat blog korang. arghh.

Insyaallah akan di lawat jugak tapi tu la.
Lambat sikit.

ok la. bai.

P.S__: oh, ada orang tersalah sangka lak aku study kat UiTM Melaka. Yang tu, kawan aku jew. Aku study kat UTeM Melaka. beza tu ok? U aku U Teknikal PERTAMA DI MALAYSIA. *opss, ter-capslock & ter-higlight lak. haha*

35 comments:

Web mdmk said...

Selamat hari raya mohon maaf lahir batin...Silaturahmi sini sahabat...Assalamu'alaikum

simanis said...

rindu nya nak duduk asrama macam dulu2...adeii...

CTK said...

owh...utem ke...ambOi...dan2 je tercaplock..haha...

eh...besar gk bilik ae...mesti mahal sewa neh


http://khayalan27.blogspot.com/

Mohd Izzar said...

cik CTK: sewa da termasok dlm yuran. hohoho

anamizu said...

yg atas katil tu terus online! hahaha

Mohd Izzar said...

tajam jew mata tgk. haha

aku said...

kenapa ayat bawah sekali tu cam buat akulah orangye eh?hehehe..takdela..

ekabukanmakcikkau. said...

tu sape yang sedang melentok diatas katil persis rebecca black tu ? cun betul.

Umie Artoqiemie said...

Sindir aku eh? hahahaa UTeM okay..

Wadi AR said...

ouhh UTEM. member gua ade sorang situ

Lalalililulu said...

haha...tau dah ko dok mane...

jgn lupe siap2kan wit ko....
jumaat ni aku nk cr ko...hahahaha

fiQ'Ra said...

ok la tuh.. nanti tambah pe yg patut :)

Rara. said...

selamat masuk study balek! lepas ni banyak cerita pasal assignmet kuiz dan bla,bla yang seangkatan dgnnya laa plak kan? huahuahua :D

Cik Bambam said...

nnt lama2 pandai lar jalan ke bandar tuh.. :P

sleeping_maniac90 said...

ak ad kwn blaja kt utem melaka heheeh

bella luna said...

selamat kembali belajar yok,..

bella luna said...

selamat kembali belajar yok,..

AinsHa=( said...

amboi terangnya highlight nama u tu kan... selamat berada di tmepat baru ye pakcik..~baru ke? hahaha..gasak

budakijaupendek said...

nice dh rumah tu.
kosong takpe asalkan kemas ^.^

Liyana Zahim said...

Waw.. It looks spacious! Slmt kmbali belajar kanak2.. Hahahaha~

cik ungu said...

halamakk..ade langsir raya laaa

NISA NASI said...

at least ada pmadam api..hahaha

aimie amalina said...

hehehe
selamat ber TEKNIKAL la ye izzar =]

ChaCha said...

isi jgn x isi umah tu..hehehe

Tukang Karut said...

oooo... tau2 tempat tu...

miratun madihah said...

tak tau nak ke bandar? naik je bas. hehe

tiefazatie said...

xpe..sabo je la..chaiyok2!

Chuu Muqhlis said...

wawawahh., besanye bilik utem :D
tu katil rapat2 tu ape cer tuh wahaha XD

~Nana 귀여운~ said...

sapakah gerangan yang ngadap leptop tuh ? misti tengah dok layan YM nih..senyom sengsorang gituww..hakhak

diana said...

rajin2 mop lantai ..
hahahah

Aku Si Pujangga said...

this is best bro.. haha..

C's stuff said...

huaa ,
gud luck for your study !!

Fara E's said...

okay la ! GL ;p

Aemy Shamy said...

nice..kemas & bersih... (ni baru permulaan kan) hehehe...bagus la ada rumah..sy terpaksa menumpang d rumah kakak sbb x dpt hostel..hehe..

Yanyan said...

hamboihhhh nak masak sendiri. kelaaaassss! :D
all the best! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...