Saturday, September 10, 2011

Tegurlah dengan baik

Assalammualaikum.

err, entry ini adalah auto-post.
aku pegi jalan-jalan maklum la
sehari jak lagi aku akan berangkat pergi. haha.

tadi tengah membalas jejak.
aku ternampak benda ney.

nampak tak? yang 'zzzz' tu.
dala menegur orang tak letak link.
lepas tu, tak berani nak letak nama sebenar.
tak boleh ke dia bagitau dengan cara yang elok?
budi bahasa kan budaya kita. adei.

aku amik dari shoutbox Dela.
itu jew. ok la bai.

Nak lepaskan stress?
meh aku suggest korang pergi blog ney.
takda la Iron mana pun blogger tu. 
tapi, atleast blog tu buat aku gelak. haha.

15 comments:

teha said...

ish2 ~ ade ke patut tegur gitu.. leklok2 kan baguss :)

PORUMAN said...

ok pon dia tegur ... aku x rasa dia kurang sopan !!! dunia blogging mmg cmtu pun --

cik ungu said...

orang tak cukup kasih sayang memang macamtu agaknya cara dia.

ekabukanmakcikkau. said...

kusut je anon sengal waklu haktuihhhhh

budakijaupendek said...

erm agak kasar kan ?

Ninie said...

Budi bahasa budaya kita.. cane nk auto post entry ek??? kalo sudi, wat la tutorial. jgn lupa inform kat komen ninie bila dh wat entry ye..kalo shoutmix, nanti x terbaca. tq yer!!!

liya alia said...

dia berani cakap macam tu ja. tp tak berani nak letak link.

sleeping_maniac90 said...

mlut dia xd insurans hahaha

Yanyan said...

kurang ajar nya dia. cakap elok2 boleh kottt. ish! widget apa yg menyemak sgt tu? takde apa pun kite tgk yg menyemak selama ni..

Wadi AR said...

beliau mamai tu. ce kau bagi penumbuk sedas

Rara. said...

biasalah, dunia blogger memang camtu. satgi pi cakap elok2 kat blogger tu, blogger tu takleh terima, pon susah gak kan? So cara mudah buat macam zzz tu, hahaha. Tapi cara zzz maybe takda sopan santun kot.

NISA NASI said...

hahaha..sempat ko promote blog aku ye?hihiks

anamizu said...

DIA tu yg menyemak kat shoutbox org x sedar diri plak..hahaha ngoks btol

hana sudradjat said...

kalau widget menyemak pun,dia kenalah beritahu elok-elok.aduhai~

adab ketika nasihat memang tak diamalkan.ishk.

CTK said...

xder budi bahase tuh...sajew nk wt org sakit aty...ish2...


http://khayalan27.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...