Thursday, October 13, 2011

Happy? Sad? Angry? Surprise?

Assalammualaikum.

Ouh, aku tak jadi nak pegi Negeri Sembilan semalam. hoho.
Yela, macam tak sempat pulak dengan masa yang sekejap tu.
Dengan ada kelas lagi keesokan pagi nya.
So, di tunda ke next la pulak.

Ouh, semalam.
Ada kuiz Computer Animation.
Aku da takut da tak dapat jawab.
Last-last dapat kertas soalan.
Dengan gembira nya aku jawab. hahha!

Aku harap boleh dapat full mark. hahah!
Soalan suruh buat expression muka.
Jadi aku buat je la macam ney. aku bukan nya terer nak lukis.
Kalau Cik Kaja tu mungkin tutup sebelah mata je kot. hoho.
Cik Kaja ajar saya melukis. *sambil buat muka comel*

P.S___: Maaf, tak dapat balas jejak kat shoutbox tu. busy. huhu

17 comments:

farah hanim said...

nie exm tuk budak tadika ke
hohoh

Salwa said...

Senget lak mata smiley tu.hehe. ;b

cik pha said...

wehhh comelll aaa wehh aku suka y angry tu

adwafarahin said...

simple is nice la..

*jom ganti aku skrng..ko praktikal aku msuk kuliah balik :P

~SaL IjOu~ said...

alahai..soalan..;p

Rara. said...

errr,muka ko mesti yang angry tu kan? muahaha!

miratun madihah said...

mak aiii senang beno soklannya.tak macam kita tanya soalan macam kita pakar sangat,hahaha

EyqaLuvender said...

sngnye ezam...lukis smiley je???

Ayien Ocaca said...

yang marah tu mcm angry bird la...hehehe...

tapi yang sedih tu mcm kurang sedih je :-/

ChaCha said...

gile kentang sngnye...

cik aisha said...

hepy menjwb tu ada potensi la dpt full mark..;p

budakijaupendek said...

haha
mana satu muka tuan blog ni ?

budakijaupendek said...

haha
mana satu muka tuan blog ni ?

~Nana 귀여운~ said...

senangnye...heh budak tadika pon boleh lukis taw..haha

ctk said...

ala xjadi pergi ke, bukan maen ct pesan bagai..haha


eh, biaq betul tu soalan dia? comeynyer jwpn en.izzar...lau ct , ct rase ct xtaw nk jwb sbb ct xpandai lukis..haha

rozeeta rashid said...

mencabar soalan nih! haha.

Bell said...

hahahhaa..bestnyer exam!!!! boleh dapat A nie...!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...