Monday, October 24, 2011

Kemalasan Melanda

Assalammualaikum.

Lama nya tak update blog. hoho.
Sejak akhir-akhir ney aku malas nak update blog.
Sebab, terlalu rajin membuat kerja last minit.
Oleh sebab itu, aku malas update blog. tak sempat. haha.

Dengan assignment bengkel 1 lagi.
Lepas tu, buat assignment Maya. Alhamdulillah da hantar.
Then, aku tolong kawan buat dorang punya bengkel 2.
Alhamdulillah jugak da selesai.
Bengkel 2 tu, aku kena belakon. seriusly penat. haha.
Tapi, enjoy jugak la.

Barisan pelakon lelaki. hensem bukan? haha

Makan besar. Selepas penat mengambil penggambaran. 

Assignment-assignment ney.
Buatkan kitorang budak-budak sama course ney.
Jadi rapat. hoho.

Yang ney, assignment maya aku. Bunga dan pasu tu aku buat dengan bantuan kawan aku. Meja tu copy & paste. hahah!

Rabu minggu lepas. aku pergi negeri Sembilan.
Buat projek hubungan etnik kat Muzium Adat.
Nak ketahui lebih lanjut pasal Adat Perpatih. hoho.
Jumpa pegawai dia plak, orang Sabah. Jauh dia merantau.

Dan tadi aku pergi pejabat pos.
Untuk ambil barang yang datang nya dari Sarawak. hoho.
Terima kasih Cik Aida. Cantik dan aku suka. haha!

 Aku tak tau apa nama benda ney. haha.

Aku dapat sebab dapat teka dengan tepat.
Soalan teka-teki Cik Aida tu. hoho.

Itu je la. terima kasih kerana membaca.
Salam.

P.S.___: sape nak kasi aku hadiah lagi ney? hoho

30 comments:

EmpayarUtama said...

Yang lain-lain tu aku tak heran sangat tapi gambar makan tu adus lapar lahhhhhhh :)

SoLy SoLicious said...

untung la dapat adiah dr cik aida..

Rara. said...

waa, aku rindu suasana student itu :(


untung r ko, selalu dapat hadiah. heheh!

laskar pelangi said...

wooo..ko baru amek sem ni eh hubungan etnik

nabila said...

Macam nak kenal la salah seorg barisan pelakon tu.. yg hujung sekali belah kanan nama Aiman ka..??

ChaCha said...

ingatkan deepavali nye lukisan tu..bila tgk dri jauh..hehe

Wadi AR said...

kim slm budak spek tengah tu

sis92 said...

nak bunga ros la
nak jugak haha :P

Chuu Muqhlis said...

eloklah tu, klu aku bukan salu nk dpt mood rajen buat asgment haha.,
comellah asgmnt maya tuuuuu :D

ctk said...

wah..cntiknyerrr..pebende tuh..hihi...memang lame r kamu x update..hari2 menunggu..bukak je blog kamu,asek cter seluar dalam je.hahaha

Ayien Ocaca said...

hehe...xpe2...
jgn smpai blog ni terbekalai truk dh la :)

kje kne settle kan dlu :)

mr.syazwan said...

hohohoho

buat maya ye?

wah nnt leh keje tmpt ku ni

hehe

Fara E's said...

esemen maya kau lawa , haha

sleeping_maniac90 said...

perghh jdik pelakon hahahah

syafiqakarim said...

sejak2 ni iqa pun bz.sebok.
cuti pun tak terasa cuti.bykkkk kena buat
haha.jaga diri.kawan2 kau hot.haha

kajaharuna said...

ehe... ambek kos apa ehh yang ada buat bunga bagai tu?

ctk said...

ct nak adiah tu :)

nieysa:) said...

haiyoooo ! jgn malass2 :)
tak bagusss . ha haa .

EyqaLuvender said...

nak pasu ngn bunga tuh...
yg real,tanak yg maya... ;p

~Nana 귀여운~ said...

nana pon bz sejak2 kebelakangan nie..huhu

lalalililulu said...

oi lama xkomen kat sini...

sekian....

C said...

wahh ,
pelakon tuu !
nak sign . hahaha

iszieylyanziy said...

macam dah komen jek entry nieyh,,entah,,ke ko y xupdate ag,,alamak,,aku da lupe,,haha

Liyana Zahim said...

Itu bukan alas meja ke izzar? Gegegege..

Casablander said...

nasib baik suka..hihi~ :P

teha said...

wah ! kacak sungguh pelakon lelaki tu ! hahaha !

cik aisha said...

hubungan etnik lepas ke n9 pegi....bagus2 wat esemen elok2.
wah ari 2 dpt kura2, dapat adiah lagi izzar ni...(tetiba nak jeles)...haha

~SaL IjOu~ said...

cantiknye adiah dari sarawak tu~ ^^

amir aizat said...

same la kite!

echaRierie said...

mn 1 c izzar ni ? hehe..
yg d tgh tue ka ? ngeh3..

bha, ada jua kwn sis ni..mls update blog..haha..

uina, siuk owh dpt hadiah..mau jgk..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...