Saturday, October 8, 2011

Korang tau tak?

Assalammualaikum.

Haa, korang tau tak.
Mesti la tak kan.
Nak bagitau la ney.

Aku format laptop aku,
dari Windows 7 - XP - Windows 7 balek.
Asalnya laptop aku guna Win XP, tapi bila guna XP.
Jadi slow pulak.
Lepas tu, certain flash media tak boleh nak buka.
Format balik ke Win 7.

Paham tak gambar kat atas tu?
Tak paham.
Meh, aku terangkan.
Facebook berubah, lepas tu banyak la manusia komen.
"Wey, Mark Zuckerberg apa ney asyik-asyik ubah. Pening aku. "
Lepas beberapa minggu, da biasa guna da.
The moral of the story.
Get used to it people! Stop complaining.
Things do change so, do people. hehehe.
*merepek je*
Kalau tak nak berubah, pergi la
Myspace ke, Friendster ke, Twitter ke dan lain-lain.

So, akhir kata.

Get it? No?
Well, find it yourself. haha!

Salam :)

18 comments:

ctk said...

friendster n myspace pon da berubah lOrh..lg penin.hOhO...

tp betul tu,mula2 ct pon geram gk perubahan kt fb tuh, tp lame2 da terbiasa lak..cm dulu2 gk..hehe

Fara E's said...

i dont get it , haha

~Nana 귀여운~ said...

ya..memula memang pening...and and after that da biasa dah kalau fb dengan mukabaru..huhu

si kiut lavender said...

stop complaining
thing do change so,do people...:)
suka ayat tuh jerk...eheks..:P

C said...

yeahh , agree , lama2 akan jadi biasa.

last picture tuu , suka ! hahaha

sleeping_maniac90 said...

haha ak ok je ngn fb bru..
mls nk complain..
bile org complain ak wt bodo je hak3..

EyqaLuvender said...

berubahla utk kebaikan...wawawa~

syafiqakarim said...

agaga hambek kau.kan dah kena sound dengan izzar :p

betul.asek komplen.benda free kot.diam je lah.

Aemy Shamy said...

most people are afraid of changes & don't know how to cope with it..complain ja tau, mcm la dorg bayar yuran kat Mark. :p
the last picture...x faham la..ahuhu..

cik aisha said...

latest pnya perubahan mmg xpuas ati tp peduli hapekn...haha

iszieylyanziy said...

laaaa,,,ape da,,tukar2,,pening laptop tu kang,,haha

ChaCha said...

even mulut bebel2 marah si zack tu...still layan jugak kan... :P

budakijaupendek said...

fs it's nothing dh sekarang. hehek
tak kisah pun fb berubah.
jgn kena hack sudah le!
hihi

Chuu Muqhlis said...

biasalah, saingan pasaran social network., @____@

mr.syazwan said...

menunjukkan kamu panas baran ni

masak!

hahaha

Miz Novexx said...

dah memang keje si Mark tu dengan fesbuk je, sebab tu hari2 ada perubahan... hahah ( ok, bukan hari2 la..)

iKhRam said...

biaslah
sesuatu perubahan tu memnag akan dpt bermacam2 respon..

pengajarannya
bila buat pembaruan..
biarkan saja respon semua orana ug sehinggalah pembaharuan itu sebati..

dan kemudian kita ubah baut pembaharuan lagi.. hahaha

bella luna said...

berubah tak berubah, yg penting aku ok je,hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...