Thursday, October 6, 2011

Merepek :)

Assalammualaikum.




Lukisan kreatif lagi sengal dari cik Nana. haha.
Aku tengok lukisan beliau ney cute. *yake dia yang lukis? haha*
So, itu la aku letak dalam entry kali ni.
sebab aku pun tak tau nak cerita apa. hurm.


Nak cerita pasal makanan.
Aku bukan la kaki makan macam cik CTK.
Lepas tu, sape la nak bagi aku makanan free kan. haha. *lapar la plak*


Besok hari Jumaat. aku takda kelas.
Tapi, nak buat proposal balik. sebab, kena reject.
Tajuk aku terlalu luas. Supervisor aku suruh kecilkan lagi scope.
Beliau suruh aku tumpukan pada Database, Function system and print result. hoho.


Alhamdulillah. dapat supervisor yang baik.
Berbanding dengan kawan-kawan aku yang lain.
Semua demand tinggi. hoho.


Ouh, entry yang sebelum ney Budak BITM.
BITM stand for Bachelor of Interactive Media. :)
*eh, yake? bedal saja la. haha*

Aku yang mana?
Yang berdiri. No.2 dari kiri korang. jumpa?
Hensem kan.? hahahha.


Ok la babai. hoho.
Salam

18 comments:

IMANSHAH said...

selamat berproposal

i am S!L4H.. said...

haha. hensem la yg nyorok2 tu.



ke??????

=p

sleeping_maniac90 said...

gud luck tok proposal ko weyh....
nnt da bjya, blnje ak tau!! hehehe

syafiqakarim said...

haha comel dohh

budakijaupendek said...

yup, cute jugak lukisan ni.
hehe

EyqaLuvender said...

haha..keroro...
err,jap nk g tgk gmbr blk gmbr izzar sblom puji nsem ke ta...weeee~

Cik Yuyun Nadira said...

itu katun keroro ke ? hehe

aimie amalina said...

kekekke
ensem gile ah
heheh
selmat ber propsal ye
heheh
alhamdulillah dpt SV baik =]

Chuu Muqhlis said...

hahaha aku tahu ko dpt lukisan ni dr mana xD

Acik said...

sayapun lapar gak. nak gi cari makanan la ni ... :)

cik aisha said...

bagus supervisor kamu baik...kena reject proposal pun cool je la.kalau yang demand tu sakit otak nak melayan..haha..nway gud luck..;)

Fara E's said...

pkai spek ? haha

ChaCha said...

kne rejek memang sakit ati...nak2 dapat yang demand tinggi...

mr.syazwan said...

biasa lah tu reject kena repair biasa

jgn stress fokus2

=_=

~Nana 귀여운~ said...

sape ek yang lukis ? emsem ko :D

Aemy Shamy said...

haha. sangat cute!! good luck for the proposal :)

Rara. said...

oh,yang berkaca mata itukah?hehehe!

ctk said...

hahahaha...pembetulan..ct bukan kaki makan,cuma rezki jangan ditOlak..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...