Monday, October 10, 2011

Moon Ring

Assalammualaikum.

Semalam ada fenomena Moon Ring.
Korang ada tengok tak?
Aku tak tau sangat pasal fenomena ini.
Just, kawan aku bagitau sama ada aku tengok bulan tak.
So, aku keluar la sekejap.

Cik Bulan tu, betul-betul di bawah rumah aku. *rumah kediaman UTeM*
Perghh, cantik siot.
Aku cuba untuk ambil gambar, tapi.
Ring bulan tu tak nampak.

Jadi aku ambil gambar kat Facebook je la. haha.

awesome!!!

Ouh, ada yang tak dapat pasal gambar dalam entry yang sebelum ney.

before.

after.

Awesome kan? hoho.

Salam :D

20 comments:

Ayien Ocaca said...

Yien tak dapat pon tgk bulan smamalm...
sepanjang mlm dok dlm kereta...
sedih :(

btw cntik la wording tu :)

aiman fanboy k-pop said...

moon ring?tk pernah dengar seblom nih....

Fara E's said...

cehhh , sweet sgtt ! haha ;p

budakijaupendek said...

hehe baru saya faham.
ohh patut le ramai bercakap ttg bulan kt fb semalam. huhu

rozeeta rashid said...

cantiknya ciptaan Allah. =)

onie said...

pukul 1 pagi onie sanggup turun sebab nk tgk moon ring ni,walahhh....indah sungguh ciptaanNya :D

teha said...

bulan tu yg osem ! hahahha !

Radsmil said...

alala,, xtau pula.. haizzzzz

hati♡ said...

segala sesuatu yg wujud di muka bumi ni semuanya awesome! krn Allah itu sndiri awesome.. (:

sis92 said...

pmandangan yg indah :)
i love you..hehe

Aemy Shamy said...

sy xtau pun psl moon ring tu..alahai ruginya x p tgk..mmg cantik!!

ohhh mcm tu rupanya..hahah...awesome!! ^^

si kiut lavender said...

bula tuh awesome..

word tu pun tersgtlah awesome..hee..:)

C said...

lunar corona :)

Rara. said...

semalam tido awal, xsempat tengok pong :(

ctk said...

ala...xtgk bulan semalan..sy tgk bintang2 berkelip2 di blog...hehehe...

oh okay, bru saya dpt yg tu..ilove you too..hahaha

Siti Noradila Mashud (WGB110006) said...

1st time dgr pasal moon ring...itu kah die..hehe...tenks

miratun madihah said...

tak dapat nak tengok,sobsob

sleeping_maniac90 said...

awesome dowh gmbr tuh hahahaa

EyqaLuvender said...

oh bulan...enggan melayan diriku lagi...hehe

syahidahfouat said...

ruginyaaa tak dapat tengok :|

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...