Tuesday, November 1, 2011

Di Tag oleh blogger.

1. Dalam banyak-banyak hati , hati apa anda makan ?
- saya makan hati ayam je. hoho

2. Kalau terjumpa maknyah , anda ?
- menyapa beliau. "hai nyah" hehe

3. Kalau anda tersesat dalam hutan tebal setebal 4 inci , anda ?
- keluar dari hutan tersebut. haha

4. Ada seekor katak boleh bercakap, dan meminta anda menyiumnya , anda ?
- jangan harap aku nak cium ko katak. haha

5. Kalau diberi pilihan, mana satu anda pilih ? camera DSLR, laptop atau hp blackberry ?
- nak semua boleh? haha

6. Kalau anda cirit birit di offis , anda ?
- pergi tandas la. ini pun nak tanya jugak ke?

7. Sedang asyik makan , tetibe anda terkentot , anda ?
-  sila baca post aku yang ini "Kentut" Jangan gantikan U kepada O". :) berbalik  kepada soalan, kentut dengan sepuasnya. hahaha.

8. Kalau ada jejaka/wanita masuk minang anda , apa reaksi anda ?
- terharu.

9. Kalau anda gagap, anda ?
- tak kesah. :P

10 . Antara duit , handphone , kereta, rumah dan pasangan , mana lebih penting ? pilih satu!
- Duit. $$
11 . Kalau saya di depan mata ANDA , anda ?
- Belanja makan pizza. hahah!

ditag oleh Cik Nana.
1. Mana ko lebih suka, ayam goreng ka ayam kicap?
- ayam kicap. my fav dish :)
2. Kenapa kulit Mokgobja hitam?
- tak tau plak aku kulit dia hitam. literature english ney kan "Looking for A Rain God"

3. Berapakah panjang Banjaran Titiwangsa?
- Demn. Geografi wa C derr. =.=

4. Kalau Drogba dan Messi main seremban. Agak2nya siapa menang?
- Mesti la aku. Aku lagi terer main. haha.

5. Berapa ekorkah semut yang anda pijak sepanjang tahun ini?
- Aku rasa, semut takda ekor. hehe

6. Betul ke Steven Gerard minat SNSD?
- Eh, betol ke Frank Lampard minat MAX 24/7???!!!

7. Dulu ko study kat Sekolah menengah mana?
- Sekolah Menengah Kebangsaan Tawau.

8. Ko tak rasa ka aku penat taip soklan ni?
- seriusly. aku rasa. =.=

9. Ko suka tak jawab soklan aku ni? Jawab jujur. Kalau tipu bisul punggung.
- Boleh la. tapi, aku prefer kalau ko tak soal. haha.

10. Ko pernah minat kat classmate sendiri ke?
- Banyak kali. haha.

11. Ko rasa aku ney hot ke gay?haha.
- super duper hot & gay. let's gay together. haha!

ditag oleh Nisa Gay
1. Which one do you prefer to follow? Blog with simple deco but with awesome entry OR blog with cute stuff but has nothing?
- Of course. Simple & Awesome!

2. Do you like wearing yellow?
- Never try to wear one. So, I don't know. haha.

3. Straight or curl hair? which one suit me?
- Straight I guess. ;)

4. What the difference between CONTEST, GIVEAWAY and SEGMEN?
- Isn't it obvious? Their names. hahah! JK~ Contest you have to answer question. Giveaway, do nothing and hopes for luck. Segmen, do some entry that related to the segmen. I think.

5. Love chocolate? What brand?
- Yup. Toblerone, Ferrero Rocher, and one that I already forget its brand.

6. Like or dislike my blog? let me know.
- For now I'm liking your blog. haha. Simple and easy to load. 

7. Single, taken, engaged, married or divorce?
- Single.

8. Like milk?
- Of course.

9. Are you seriously answer all my question that I gave to you?
- Do I look like playing around? sigh* :P

10. Are you afraid of something? name it..
- Err, I don't know.

11. Would you like to keep in touch with me by shouting me when you update my blog?
- It's my pleasure :)

ditag oleh Ayien Ocaca

P.S___: itu je la. malas aku nak tag orang dan buat soklan. haha! Selamat Hari Raya Qurban semua. Tahun ney adalah tahun ke 3 sambut raya qurban di tempat orang :)

24 comments:

EmpayarUtama said...

Aku pun rasa itule yang pertama dan terakhir aku berani. Pasni kena buat derk je hahahahah

adwafarahin said...

slamat hr raya!

sleeping_maniac90 said...

takkan x tkut pape hahahah

Fara E's said...

hai nyahhh , haha

Rara. said...

gamak kau kata kat katak camtu.

ctk said...

terima kasih en.izzar..baru hari ini ct tahu ape beza contest, giveaways n segmen...cayalah..hahaha

Liyana Zahim said...

Hahaha.. Xley blah jwpn sume.. Wakakak~

SoLy SoLicious said...

tag 11 perkara....haishh...xabis lg eh..heee

si robot comel said...

jawapan yang ohsemmm~~~

~Nana BamBam~ said...

okeh , soklan no 7, i am soryyy bak kata amir raja lawak... x tahu..nasib bek bgtahu..

dan untuk jawapan soklan last saya tuh..betul keeeeeee ? heleh heleehhh..haha :PPP

NISA GAY said...

rajin hang jwb na..hahaha..lets gay together!

mr.syazwan said...

" LETS GAY TOGETHER"

agagaga

rozeeta rashid said...

penat jugak nak menjawab tag nih. haha. geografi saya pun C. sama lah kita! =D

Ayien Ocaca said...

cop...kire GA tu mcm cara halus tok nak tmbah follwer la kan...??
kalu nk join GA, kite kne follow blog org..kan??
alaaa siez ly yien x thu...penah join contest je, sbb clear...

btw i love toblerone too.... :)

sis92 said...

mengongmu izzar

lets gay together jadahmu haha
:P

ekabukanmakcikkau. said...

Bukan nak kerek ke apa, tp cuma nak kau tau geografi aku A . Jangan sedih sangat eh heheh

saveqmm said...

Ahaha
Bnyknya soalan..ini contest ka segmen???

bella luna said...

byknya soalan n jawapan, sib baik jawapan n soalan best2,seronok la gak aku membacanya,hehe

afzalsukasuki said...

kahkahkah jwb bro jgn tak jwb!!hahaha

cik aisha said...

adoi jawapan kau izzar berani mati.....hoho..

stuck said...

salam aidiladha jugak..=D

kajaharuna said...

oho di tag :)

amir aizat said...

takut hantu lattew, hehe

Run Away said...

mcm jwap biodata time sekolah dulu2 best...;d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...