Monday, November 7, 2011

Raya di Perantauan

Assalammualaikum.

Hoyeahh. Sudah sekian lama, aku membiarkan blog ini sunyi.
Tapi, masih ada lagi yang sudi berkunjung.
Terima kasih. hehe.

Apa-apa pun sekarang aku tengah bercuti.
Lokasi sekarang di Putrajaya Presint 16.
Rumah abang aku. Bosan. Abang aku pergi kerja.
Aku duduk rumah. Online.

Korang nak dengar lagu tak?
Tak nak? Tak nak sudah. Takda paksaan.
Lagu ney sebenarnya assignment Audio kitorang.
Bukan suka-suka nak buat. haha.


Amacam dah dengar?
Ok tak? haha.
Buat lirik satu malam, besoknya record and submit.
Buat lagu tu lama jugak la. Seminggu kot kawan aku buat.haha.

Tapi, sedih la sikit.
Aku takda menyumbangkan suara sangat.
Ada tu ada. Tapi, tak dengar sangat. haha.
Kalau ada pun, mesti lagi sumbang lagu ney. hahaha.

Lepas ney, assignment Video + Animation plak.
Bakal busy jugak lepas cuti nanti. adei.
Tambah-tambah dengan report, ulasan, projek, presentation.
Sakit kepala.

Salam dan Selamat Hari Raya Aidiladha semua :)

29 comments:

onie said...

salam aidiladha izzarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...muncul jugak akhirnya,yg pasti after that makin busy lagi ye izzar,good luck ya izzar.. :)

si robot comel said...

perghh boleh jadi komposer ni,tabik tabik

echaRierie said...

alala..jan sedih2 gia raya di sini..
hehe..

uina, hebat ow kamu bwt lirik tue..
siuk jgk muzik dia..

ChaCha said...

maaf xle nak load...hehehe...

salam aidil adha juga zar :)

best of luck :P

adwafarahin said...

esaimen video n animation best gila!!!

korang mst rse have fun sgt even letih..berbaloi! :)

~Nana BamBam~ said...

lagu sempoi..cool :)

ctk said...

muzik superb...siyes suka dengar..hardcOre tuuu..hihi...yg nyanyi first tu ct dh jatuh hati..

bab rap tu selalu nk tergelak..hahahaha.
.tp overall...besttt brO! jiwa kacau, ku xhirau ..hehehe


*btw salam aidiladha my prenz, boley la buat management muzik tuk ct! cayalah!

Chuu Muqhlis said...

dasat gak assgment ko ni ye., kos multimedia ek?

mr.syazwan said...

jom la esok lunch sama

mai cyberjaya..

ehehe

x ckp kalau x leh ajak dtg umah kat ampang raya sama2

huhu

mr.syazwan said...

perhh lagu mcm black metal je bunyi

huhuhu

:P

Amiirah-Cassan said...

lawa la zar ! hehehe

amni azmira said...

da dengar..
okey la tuu..
bole pi jauh nih...hee
salam aidiladha..^^

saveqmm said...

selamat beraya zarr..ahaks...

memandangkan line aku macam langit tawau yang mendung sekarang ni..so aku tangguh untuk menghayati lagu kamu tu ya..boleh kan..ahaksss..

Fara E's said...

selamat ary raya gax weyh ;D

si ngokngek said...

salam aidil adha..takboleh nk dgr,ish rasa mcm nk korban ja broadband nih..heee

btw,good luck ya menempuhi hari-2 bersama assignments..derm!!hahaa,bila lg nk rasa femes dgn membusy

kajaharuna said...

wow style nye lagu tu..
sape nyanyi??

cik aisha said...

oke la tu beraya kat umah abang...xla srg2kn...eh masih di putrajaya ke?baru pg tadi g putrajaya mengisi masa terluang.haha xblk kg merayau2 la.nanti akak dengar, tenet lambat la skang ni...
salam aidil adha izzar..:)

rozeeta rashid said...

rock tuu. jiwa kacau ku tak hirau. hehe. part rap macam lawak pulak. siap ada hahaha dalam lirik. haha.

EyqaLuvender said...

kena download ni...hahaha
slm aidil adha izzar =]

Rara. said...

peh, rasa macam dengaq lagu nico je. hehehe~~~~


selamat hari raya haji ke-3 ;)

sis92 said...

salam aidiladha izzar :)


wah kemain lagi siap upload youtube..
rock plak haha :)

good luck :)

Daddylicious said...

liriknya sangat kool sekali...

EmpayarUtama said...

Aku belum bukak, malam-malam sikit leh aaa hahahah

sleeping_maniac90 said...

hoho yo bro!!
salam aidil adha hehehehe

Faidhatul Arfah said...

salam aidiladha . hee (:

ekabukanmakcikkau. said...

aku yang sedang bersuka ria dekat sini nak cakap ; nampak sangat hidup kau sedang dilanda fasa kebosanan yang melampau , kesian tu memang kesiannnn. hahaha

amir aizat said...

selamat hari taya, boleh lagi ker? haha

Ayien Ocaca said...

yien lgsung tak raya...
sedih wooo :(

Run Away said...

salam aidiladha..walau pun terlewat..;d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...