Wednesday, November 23, 2011

That's not my name

Assalammualaikum.

Lama giler tak blogging. haha.
So, apa khabar semua rindu aku tak?
tak payah nak rindu sangat la kan. haha.

Agak busy minggu ini sebab da masuk
separuh masa kedua kuliah. *macam bola pulak*
terus masuk ke tajuk hari ini.

Aku ada masalah dalam menyebut huruf R.
Nama aku kan Izzar.
So, bila aku bagi tau nama aku Izzar.
Orang akan dengar sebagai
Izzat, Izhar dan sewaktu dengan nya.
That's not my name ok? haaha.

Benda ney berlaku setiap kali orang tanya nama aku.
Maka, aku pun mengajar mereka dengan mengeja nama aku.
I -Z-Z-A-R.
Mereka-mereka akan cakap macam ney.
"Ooo, IZZAR.."

Aku pun macam, what the hell.... =.=
Itu la apa yang aku bagitau dari tadi. hadoi.
Tapi, apa-apa pun aku tak salah kan mereka.

Itu je la untuk kali ini.
Bosan, nak study tadi tapi, tak dapat buka pulak
Note kat system tu. Memang tak nak bagi aku study kot. haha.

Salam :)

31 comments:

ChaCha said...

hi izzar, saya cha..bukan chah...huhuhuhu

Apeach Blogspot said...

RRRRRRRRRrrrrrrrrr..cuba test.hahah

ctk said...

mmg sush lau nk sebut r tu..xkan nk kena tarik r tu bg phm..haha...xpelah en.izzarrrr...aslkn nme tu elok didgr :D

Saddila said...

haha normal la tu .
ayah dila pon selalu mcm tu :)
tapi nama dia takde huruh R haha

NISA GAY said...

hi,IZZAH ...chow dulu

Wadi AR said...

panggil izz je senang. ouhh, pelat r ke ape.

si ngokngek said...

wink*boleh geng lah..
tp nama aku takda R..

panggil izza ja..=P

EyqaLuvender said...

nasib bkn IZZAH...hehehe

tieykah said...

RARA RURU RIRI

sebut ni:D

iszieylyanziy said...

izzar dengan izhar??kawan aku pon slalu tertukar,,haha,,,

acheeqa farhana said...

org yg pelat R ni comey..taukah anda?hehe

ekabukanmakcikkau. said...

Sebenarnya tu semua salah engko -..-

kajaharuna said...

hai IZZAR, lama menghilang.. :)

sleeping_maniac90 said...

ko pelat r eh ? hahah

Chuu Muqhlis said...

Rrrrr... oouhoo pelat R ko nih :P
practice make perfect weh., XD

onie said...

saya saya saya saya rindu awokkk,kehkehkeh....orang yg sebut izzat or izhar tu pelat r letew,hehe

~Nana BamBam~ said...

IZZAR, IZZAR..ha betol tak i eja ?

btw, miss kat hang ciput jep... :D

syafiqakarim said...

i-z-z-a-r
bunyi nye?hahah

EmpayarUtama said...

jangan sampai masuk masa tambahan tau hahahah

rozeeta rashid said...

nak dengar izzar sebut nama sendiri boleh? hehe.

Nurul Iman Rosman said...

err, hai IZZAR.

saye IMAN ;)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

hehee....itu kelebihan pe, xsemua org camtu...akak lak tak berapa nak reti tulis huruf z....mcm no 2 je tgk.huhuu

echaRierie said...

hehe..sm la pula mcm kwn sis..
ssh mau sebut huruf R..hehehe..
bha, lps ni trus kasi tgk matrik kad bha..haha

Juliet_iRa~" said...

heee..

study laaa!!;p

ohh izzar..:)

Run Away said...

rrrrrrrrrrr...........sib bek tak pelat...;d

Run Away said...

rrrrrrrrrrr...........sib bek tak pelat...;d

✿ cik pieQa ✿ said...

cuba tukar jadi izzati. mungkin lebih senng di sebut O,O

bella luna said...

haha, lawak lak bace entry nie,nak sebut nama sendiri pun probs gara2 R,. nasib la ko izzaR;D

stuck said...

hye izzar...saya atuck??
awak lak sape?? hahha~
-____-

Ayien Ocaca said...

hehhe...ni kelakar :)
xpe...pasni introduce diri dgn ejaan sekali k :)
bru dorang x tnye :)

amni azmira said...

haha..
belajar sungguh2 yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...