Sunday, December 4, 2011

What's happening right now?

Assalammualaikum.

Lama menyepikan diri dari dunia blog ney. haha.
Sebab, ada lagi kerja-kerja yang perlu diselesaikan
sebagai seorang pelajar.

Assignment-assignment yang tak lekang dek panas
oleh lecturer perlu disiapkan secepat mungkin.
Tak lama lagi nak final exam. haha.

Setakat ney alhamdulillah. Insyaallah berjaya jugak la
menyiapkan assignment yang diberikan.hoho.

Maaf la yer, aku letak banyak gambar kali ini. hoho

Yang ini la assignment Bengkel 1. Membangunkan sistem menggunakan C++ dan Oracle tak lupa juga SQL.

Salah satu fungsi dalam system aku. Customer viewer system. ahaks!

Yang ini serba sedikit coding C++.
a
Menjadi goalkeeper futsal Sukan Antara Fakulti (SAF)
Dapat no. 3 jew. Menjadi sejarah dalam Fakulti aku. First time dapat tempat. haha.

Membuat silap dalam Jurus 1 Malaysia masa Kem Gempur hari tu.

Menyanyikan lagu Negaraku~

Dapat bersalam dengan Dekan Fakulti. hoho

Berakhirnya Kem Gempur.

Itu je la yang nak dikongsikan. haha.
Maaf la kalau lambat loading tu ehh..hoho..

Salam :)

27 comments:

sleeping_maniac90 said...

wau tahniah dpt no 3 hehehehe

~Nana BamBam~ said...

cool..errr time dapat hadia tuh..share2 la..hahaha:P

NISA GAY said...

pose ko dekat tiang gol tu dah mcm pose john cena nak serang undertaker..ish3

noorcahaya said...

tahniah tahniah :D

adwafarahin said...

rindu tetibe kpd C++ skrng bergiat aktif bersama Oracle dan SQL yg mmg pasti tidak boleh dipisahkan haha

~SaL IjOu~ said...

First time dapat tempat..makanya itu harus dibanggakan~ ;)

tieykah said...

lama xnampak

:)

Rtp Farra Arisha said...

busy memanjang ya..have a happy day ahead..

Saddila said...

weheee . good luck study :)
tahniah menang ^^,

Liyana Zahim said...

c ++pnh dgr subjek tu.. huhuhu... dak enginerin pon ambk gak xsilap..

Liyana Zahim said...

c ++pnh dgr subjek tu.. huhuhu... dak enginerin pon ambk gak xsilap..

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

bizi betol kau izzar.....haha...pergh golkeeper penuh aksi bergaya tu..;p

EyqaLuvender said...

aktifkan harimu...hehehe

Juliet_iRa~" said...

eh buat silap ke silat tu?hee

busy benor nmpknyaa..:)

gud luck utk final exam nt..

محمد رازيق said...

wah.. cool.. cogratez bro :)

Nurul Iman Rosman said...

wahhh, tahniah! :D

kajaharuna said...

good luck untuk final :)

Outbound Malang said...

berkunjung sob..salam blogger
salam kenal dan sukses selalu ..:)

EmpayarUtama said...

Tumpang hepi :)

teha said...

ptt laa kau jrg hapdate.. hehe :)

rozeeta rashid said...

fuiyo goalkeeper. hehe. tahniah dapat 3rd. =)

Faidhatul Arfah said...

good luck :)

iszieylyanziy said...

tahniah2,,dpt gak num kan,,ngee XD

si kiut lavender said...

sbab kamu yg jadi goalkeeper tu yg leh dpat tempat..eheks...:)

apik pehe said...

bestnya dapat belajar koding..hehe

Rara. said...

lama tak nampak jugak, err. rasanya rambut hang dah panjang tu ;)

ctk said...

untung ler diaaaaa~

nti ct nk kamu jd cikgu ct utk programming ok :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...