Thursday, January 19, 2012

Kacau, Kacau, Kacau

Assalammualaikum...

hello, everyone..hoho..
aku da selamat sampai kat rumah..hehe..
hari ni nak kongsi video assignment AudioVideo + Animasi..

Trailer "Kacau"

Sinopsis
Seekor lalat(3D modelling) yang dijangkiti dengan toksik telah memasuki ke dalam mulut seorang remaja. Menyebabkan remaja tersebut menjadi "kacau" dan mula membunuh rakan-rakannya.
*macam melampau sangatkan? hahaha*


The Making of "Kacau"

Video trailer The Making ney aku buat tak tidur semalaman.
Masa pembentangan, video ney tak ditunjukkan pun. arghhh~
sia-sia je usaha aku. huhu.
Sedey weyh. huhu.
Aku bagi korang tengok je la. 

Salam :)

22 comments:

Run Away said...

hoo...wahahahha...kacau tul...;d

Rtp Farra Arisha said...

emm, can't play the video well sebab slow speed of internet :'( lain kali i'll watch it. that's good overall, doing work dengan titik peluh sendiri!

hassy chan said...

mak ah ngn pisau segala bagai..
cm citer thriller da.. hehehehehe

si ngokngek said...

nie mcm komedithrill #eh..HAHA

kacau betol..tp best jgak..

:pisau tue rawrrr

~Nana BamBam~ said...

Assalamualaikum,

beb ko tau dakk, aku tunggu berkurun lama nye entry ko nie..

welcome back bro...huhu :P

pergh, hebak video nih..hebakk..
syabas beteii..syabass..

Adam Haiqal said...

singgah blog ni.lama xsinggah :)

budakijaupendek said...

Peh.. shingga mnjadi pembunuh.
takot aii.. haha !

~SaL IjOu~ said...

lalat itu sgt cool..~ ^^
xpe, jgn sedey2..itu sume pengalaman~ =)

Wadi AR said...

gud job izz :)

yad'z said...

hahahaa/.. "kacau" hati ni tengok video tu.. hahaha

wenkhadi said...

ko pakai after effect ke ni?

rozeeta rashid said...

hahaha. macam lawak jer video tu. part baling pisau tu tak tahan. haha.

ekabukanmakcikkau. said...

jiwa kacau? hahahaha

biela bell said...

HAHA..kacau betul..bahana lalat betul..beware lepas nie..haha..
cannot go betol la wane darah nya tu..;p

Aishah Jahirah said...

lamanye menyepi si izzar ni....mmg kacau...lalat2...

Juliet_iRa~" said...

alolo ciannya..hee

meh la blogger tgk..;p

alyaclumsy said...

thiller betoi, hihi

Liyana Zahim said...

Kahkahkah.. Boleh buat tjuk flyman ni..

EmpayarUtama said...

Betul-betul kacau nih. Kena kaji pisau yang tak berdarah tu...

stuck said...

hahaha..sumpah kacau duh...

ctk said...

wah..tringin nk tgk..tp xdpt tgk agy...line ntah pape..

nti mybe ct akn bljr buat bende neh...en izzar bley ajarkan x???

ctk said...

wah..tringin nk tgk..tp xdpt tgk agy...line ntah pape..

nti mybe ct akn bljr buat bende neh...en izzar bley ajarkan x???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...