Thursday, January 19, 2012

Kacau, Kacau, Kacau

Assalammualaikum...

hello, everyone..hoho..
aku da selamat sampai kat rumah..hehe..
hari ni nak kongsi video assignment AudioVideo + Animasi..

Trailer "Kacau"

Sinopsis
Seekor lalat(3D modelling) yang dijangkiti dengan toksik telah memasuki ke dalam mulut seorang remaja. Menyebabkan remaja tersebut menjadi "kacau" dan mula membunuh rakan-rakannya.
*macam melampau sangatkan? hahaha*


The Making of "Kacau"

Video trailer The Making ney aku buat tak tidur semalaman.
Masa pembentangan, video ney tak ditunjukkan pun. arghhh~
sia-sia je usaha aku. huhu.
Sedey weyh. huhu.
Aku bagi korang tengok je la. 

Salam :)

Friday, January 13, 2012

Selamat Tahun Baru. haha~

Assalammualaikum.

Hoyeah..
Selamat Tahun Baru semua.
bertambah lagi umur kita.
Sedar tak sedar, pejam celik pejam celik.
Umur aku mencecah 20, tahun ini.
Rasa macam baru semalam je aku habis matrik.haha.

Cuti semester tak lama lagi.
sebelum aku dapat bercuti aku ada 2 exam lagi nak kena tempuh. huhu.
wish me luck dan insyaallah akan aktif berblogging balik. hoho.

Oh, yeah..
Dengan ini, saya ingin meminta tolong kepada sesiapa..
saya nak delete shoutbox yang melekat sebelah kanan anda..
tapi, aku da lupa apa coding dia.. sesiapa tau tolong bagitau..waaa T_T

Salam :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...